Δόξα Δράμας: Απέκτησε τον Γιώργο Ναουμίδη

Η διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ναουμίδη

Ο 30χρονος (18/10/1992) Βολιώτης στη καταγωγή κεντρικός αμυντικός, αποτελεί εγγύηση για την αμυντική γραμμή των «Μαυραετών», καθώς έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε: Θησέα Αγριάς, Ολυμπιακό Βόλου Κ19, Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου, Νίκη Βόλου , Νέστο Χρυσούπολης, Γ.Σ. Αλμυρού, Αλμωπό Αριδαίας, Διαγόρα Στεφανοβικείου, Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του Βύρωνα Καβάλας, στον οποίο αποτέλεσε βασικό στέλεχος.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας ο Γιώργος Ναουμίδης δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα η επιλογή τους που μου δίνει το δικαίωμα να φορέσω την φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας όπως είναι η Δόξα Δράμας.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβάλω και εγώ από την πλευρά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Θέλω να ευχηθώ καλή υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Μια καλή χρονιά για όλους χωρίς τραυματισμούς».

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *