Δόξα Δράμας: Σημαντικό τεστ σήμερα με τον Θερμαϊκό

Στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης στις 17:30 δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα η Δόξα Δράμας με αυτό το φιλικό να αποτελεί το 4ο φιλικό της ομάδος του Μάριου Παναγιώτου. Ίσως αυτό είναι το πιο ουσιαστικό μέχρι στιγμής καθώς θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία και θα βγουν πιο ρεαλιστικά συμπεράσματα για το μέλλον της ομάδας.

Μετά και την προσθήκη και του Βούλγαρου Ατανασοβ δείχνουν οι Μαυραετοί να είναι πιο υπολογίσιμοι στο δημιουργικό κομμάτι καθώς στα πρώτα δύο φιλικά εκεί που θεωρητικά υστερούσε ήταν η επίθεση και έτσι πλέον δείχνει ανταγωνιστικοί και σε αυτό, αφού μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ 3-0.

Στα πρώτα φιλικά τεστ φάνηκε η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς έχουν καλή συνεργασία Χατζηκούρτης και ο Παπαϊωάνου, ενώ έδειξε πολύ καλά σημεία γραφής και ο νεοαποκτηθείς Ναουμίδης, ενώ στα πλάγια καλές εμφανίσεις έκαναν Γαλόπουλος και Μπλιός με την τετράδα να φαίνεται πως κλειδώνει .

Στην μεσαία γραμμή σταθεροί δείχνουν οι Ρούτσης και Περσίδης με τους δυο τους να συνεργάζονται σωστά και να έχουν πολλά τρεξίματα στον χώρο του κέντρου.

Τέλος επιθετικά η Δόξα βασίζεται στους Μπρατσιάνη, Παπαδόπουλος, Ατανάσοβ και Κόντος καθώς στα δύο φιλικά με Πιρίν και Αμπελόκηπους συνεργάστηκαν πολύ καλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *