Δόξα Δράμας – Πανδραμαϊκός: Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο της Δόξας | Δηλώσεις των δύο προπονητών

Μεγάλο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για αύριο και σίγουρα οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για την Δραμινή τιτανομαχία.

Η Δόξα από την μια φαίνεται πιο προετοιμασμένη καθώς έχει περισσότερα φιλικά στα πόδια της, όμως με προβλήματα στην επίθεση, ενώ προσπαθεί να καλύψει και την κόπωση μετά από μια εξαντλητική προετοιμασία.

Από την άλλη πλευρά ο Πανδραμαϊκός περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και όλοι στον Σύλλογο έχουν το μυαλό τους στην πολυπόθητη άνοδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από την περσινή χρονιά και έχουν γίνει προσθήκες ποιότητας, με το αυριανό φιλικό να μοιάζει παιχνίδι ομάδων ψηλότερης κατηγορίας.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τους δύο προπονητές οι οποίοι μίλησαν στην Dramasport:

Πέτρος Στοϊλας (Προπονητής Πανδραμαϊκού):

Η προετοιμασία της ομάδας μας κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από ένα τραυματισμό του Ζιγιαχόβαλη που ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός, με την ιδιαιτερότητα να περιμένουμε τις αποφάσεις για το ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε.

 Η ομάδα μας έχει δώσει μέχρι τώρα 3 φιλικά παιχνίδια από τα οποία βγήκανε  χρήσιμα συμπεράσματα ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και αύριο έχουμε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασία απέναντι στην Δόξα Δράμας μέσα από το οποίο το ζητούμενο είναι να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ελπίζω να έρθει και ο φίλαθλος κόσμος της Δράμας να έρθει να δει αυτό το παιχνίδι

Κυριάκος Κετσιεμενίδης (Δόξα Δράμας):

Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα προετοιμάζεται αγωνιστικά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο τα φιλικά που κάνουμε γίνονται για να φιλτράρουμε το ρόστερ και να το αξιολογήσουμε στο έπακρο για να μπορέσουμε μέχρι που να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε 100% έτοιμοι.

Στόχος μας είναι να φέρουμε τον φίλαθλο κόσμο της Δόξας Δράμας δίπλα μας για να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προετοιμάζεται για Super League 2 και από αυτά τα παιχνίδια μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε, περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας να μας έρθει να στηρίξει την προσπάθεια των δύο δραμινών ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *