Τελικά αποτελέσματα Φιλικών 05/08/2020: Αρκετά γκολ και όμορφο θέαμα στα φιλικά παιχνίδια της ημέρας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 6 φιλικές αναμετρήσεις εκεί που είχαμε 31 τέρματα και όμορφο θέαμα σε όλα τα παιχνίδια, δείχνοντας οι παίκτες ότι έχουν αρκετή διάθεση μετά απο 4 μήνες απραξίας.

Στην Πετρούσα που βρέθηκε η κάμερα της Dramasport, η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ορφέα Χωριστής, μια ομάδα που φέτος έχει αρκετές φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Ο Ορφέας στο πρώτο 25′ λεπτό είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο με την Πετρούσα όμως να είναι αυτή που είχε 2 ευκαιρίες στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους.

Τρία λεπτά μετά την διακοπή δηλαδή στο 30′ η Πετρούσα έκανε το 1-0 με τον Κύρτζη . Στο 40′ ο Καλέργης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με την βοηθό της αναμέτρησης να υποδεικνύει τον παίκτη της Δόξας σε θέση οφσαιντ, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη έγινε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους. Η Χωριστή συνέχισε να έχει την υπεροχή με την Πετρούσα να απειλεί με αντεπιθέσεις και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Μπεζιργιάννης έκανε το τελικό 1-1.

Στο Φωτολίβος ο τοπικός Άρης φιλοξένησε τον Καστρινό σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Μιχάλη Μαχαιρίδη είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν ανταγωνιστική και στο δεύτερο λόγω των αλλαγών δέχτηκε 5 τέρματα. Ο Καστρινός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Χιτζίδη στο 5′ στην συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και είχαν αρκετή διάθεση να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στην επανάληψη ο Καστρινός ήταν καλύτερος και στο 50’ο Βασιλειάδης έκανε το 0-2. Στο 54 ‘ το Φωτολίβος κέρδισε πέναλτι με τον Παναγιώτογλου να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μειώνει σε 1-2. Στην συνέχεια ο Καστρινός ανέβασε στροφές και στο 60′ ο Ιορδανίδης έκανε το 1-3, στο 65′ ο Αναγνώστου έκανε το 1-4, στο 70′ ο Μουρατίδης έκανε το 1-5 και στο 78’ ο Αλμανίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Στο Νευροκόπι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον τοπικό Ακρίτα να φιλοξενεί τον Πανδραμαϊκό, οι κόκκινοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 10′ ο Κωσταντάρας έκανε το 0-1 με όμορφη κεφαλιά, στο 17′ ο Αχαλινόπουλος θα κάνει το 0-2 για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 30′ να κάνει το 0-3.

Στο 35′ με πλασέ μέσα απο την περιοχή ο Μαυρόπουλος θα κάνει το 1-3 και στο 39′ ο Μουδούρογλου θα κάνει το 1-4 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός έκανε το 1-5 με τον Μπερούκα στο 65′, να σημειωθεί ότι και οι δύο προπονητές χρησιμοποιήσαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους δίνοντας τους αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στον Καλαμώνα ο τοπικός Άρης φιλοξένησε τα Κύργια με την Α.Ε.Κ. να έχει σε φοβερή μέρα τον Προκοπίου ο οποίος πέτυχε 4 τέρματα. Στο πρώτο μισάωρο τα Κύργια ήταν μπροστά στο σκορ με τον Προκοπιου να κάνει χατ – τρίκ με τον Καλαμώνα να μειώνει στο 35′ με τον Χατζημανωλάκη. Στην αρχή της επανάληψης τα Κύργια έκαναν το 1-4 και πάλι με τον Προκοπίου το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα Κουδούνια ο Αστέρας φιλοξένησε την Γραμμένη, με το πρώτο δείγμα της ομάδας του Βασίλη Σαρακασίδη να είναι θετικό παρά που σε μια στιγμή αδράνειας η Γραμμένη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Χατζόγλου, κάνοντας το 0-1.

Στην συνέχεια τα Κουδούνια ανέβασαν ρυθμούς και στο 17′ ο Κονδυλίδης θα ισοφαρίσει σε 1-1 και στο 22′ και πάλι ο Κονδυλίδης έκανε το 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη τα Κουδούνια μπήκαν καλύτερα και στο 50 ‘ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 3-1, στο 65′ ο Γιαυρίδης το 4-1 και στο 82’ ο Παφραλίδης έκανε το τελικό 5-1.

Τελικά αποτελέσματα:

Φωτολίβος – Καστρινός 1 – 6

(54′ Παναγιώτογλου / 5′ Χιτζίδης, 50′ Βασιλειάδης, 60′ Ιορδανίδης, 65′ Αναγνώστου, 70′ Μουρατίδης, 78′ Αλμανίδης)

Πετρούσα – Χωριστή 1 – 1

(30′ Κύρτζης /90′ Μπεζιργιάννης)

Καλαμπάκι – Νέα Αμισός 2 – 3

(18′ Καλαϊτζίδης, 67′ Αραμπατζής / 4′-55′ Μπαντής, 76′ Φερσιζίδης)

Νευροκόπι – Πανδραμαϊκός 1-5

(35′ Μαυρόπουλος / 10′ Κωσταντάρας, 17′ – 30′ Αχαλινόπουλος, 39′ Μουδούρογλου, 65′ Μπερούκας)

Κουδούνια – Γραμέννη 5-1

(5′ Χατζόγλου/ 17′-22′ Κονδυλίδης,50′ Κωνσταντινίδης, 65′ Γιαυρίδης, 82′ Παφραλίδης)

Δημήτρης Μπουτζέκης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *