Δόξα Δράμας: Απέκτησε τον Παναγιώτη Μαντζανά

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ενημερώνει τους φιλάθλους μας για την προσθήκη του Παναγιώτη Μαντζανά στο εμψυχο υλικό της ομάδας μας.

Ο 21χρονος (29/1/2002) κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Παλιά Πέλλα Γιαννιτσών, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών. Έπειτα, αφού αγωνίστηκε στο Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, μεταπήδησε σε ηλικία μόλις 17 ετών στην Θύελλα Σαρακηνών όπου πραγματοποίησε τρεις γεμάτες χρονιές στη Γ’ Εθνική πάρα το νεαρό της ηλικίας του. Ακολούθησαν η ΑΕ Μυκόνου και η Αναγέννηση Επανομής από την οποία αποκτήθηκε ο παίκτης.

-Αναφερόμενος στην ένταξή του στην ομάδα μας ο Παναγιώτης Μαντζανάς δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στην Δόξα Δράμας. Ομάδα ιστορική και με φανέλα που εμπνέει σεβασμό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν. Έτυχε στο τελευταίο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής να παίξω εδώ στη Δράμα και μέσα στο γήπεδο πού από σήμερα είναι η έδρα της νέας ομάδας μου. Το γήπεδο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ και χαίρομαι που θα μπορώ να παίξω και πάλι εδώ. Ελπίζω μόνο να έχει περισσότερο κόσμο από ότι είχε. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο μας και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Το γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *