Δόξα Δράμας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Θωμά Μαλαμούλη

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας soccerpractor.blogspot.com καθώς η Δόξα Δράμα ανακοίνωσε πριν απο λίγο την απόκτηση του Θωμά Μαλαμούλη απο τα τμήματα υποδομής του Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζοντας τις στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης, η διοίκηση του συλλόγου μας, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή, προχώρησαν σήμερα στην προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Νέο μέλος στην οικογένεια των “μαυραετών” είναι ο εικοσάχρονος (27/05/2003) πλάγιος αμυντικός Θωμάς Μαλαμούλης που θα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της αμυντικής μας διάταξης.

Γεννήθηκε στο Βόλο, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του τοπικού Ερμή

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ15 του ΝΠΣ Βόλος και από εκεί για τρία χρόνια στην Κ19 όπου διετέλεσε αρχηγός. Μάλιστα τα τα δύο τελευταία χρόνια επιλέχθηκε να κάνει προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του ΝΠΣ Βόλος.

Η διοίκηση μας αξιοποιώντας την την ενημέρωση που είχε, ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη και χαρακτήρα, κινήθηκε άμεσα και τον ένεταξε στο έμψυχο υλικό της ομάδας και στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας.

Ο ίδιος δηλώνει “διψασμένος για διακρίσεις”και αναφερόμενος στη μετακίνηση του στην ομάδα μας συμπληρώνει: “Είμαι ευτυχισμένος που μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω σε μία τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι η Δόξα. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους”.

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *