Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας 2-1: Προηγήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα οι μαυραετοί

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η Δόξα στην πρεμιέρα της στη Γ’ Εθνική κατηγορία στον πρώτο όμιλο χάνοντας στη πολύ δύσκολη έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου με σκορ 2-1.

Ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, ματς λεπτομερειών που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Δόξα μια και μόλις στο 3’ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ έγραψε το 0-1 πανηγυρίζοντας με τους φίλους της Δόξας που φυσικά κέρδισαν την μάχη της κερκίδας.

Η Δόξα πήρε την ψυχολογία του ματς και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα σε δυνατό σουτ του Περσίδη που έδιωξε δύσκολα ο Παππάς σε κόρνερ.

Μετά το 25’ οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και είχαν μεγάλη φάση με τον πρώην φορ της Δόξας Κατσαμάγκα αλλά τον Παπαϊωάννου να σώζει σωτήρια προ της γραμμής.

Ο τερματοφύλακας της Δόξας Ηλιάδης έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Καριοφύλλη και του Τσομαχασβίλι, όμως η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 41’ με τον Τσιμικά που με σουτ έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν κάποιες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες αλλά η άτυχη στιγμή ήταν για την Δόξα στο 72’ όταν από έξοδο του Ηλιάδη ο Κατσαμάγκας κέρδισε την μπάλα και από κοντά διαμόρφωσε το 2-1.

Η Δόξα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, δεν έκανε όμως την μεγάλη φάση και ουσιαστικά από μια άτυχη στιγμή παρά την ψυχωμένη και καλή της εμφάνιση δεν μπόρεσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Τζίκας με βοηθούς Κουντουρά – Παντικίδη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Κώστας Κιάσσος):

Πάππας, Νομικός, Τσομαχασβίλι, Ζαβέρδας, Γκούμας, Τζαμπέγια Γιαννόπουλος(63’Πέτρου), Ελέζι(91’ Κουτσαβασίλης), Καρυοφύλλης(91’ Τσιάτρης), Κατσαμάγκας και Τσιμίκας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Μάριος Παναγιώτου):

Ηλιάδης, Γαλόπουλος(86’ Καραγκεβρούδης), Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης(86’ Κυριακίδης Σταύρος), Οικονομίδης, Ρούτσης(66’ Χατζηδημητρίου), Παπαδόπουλος, Ατανάσοφ, Μπρατσιάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *