Δόξα Δράμας – Αετός Βαρβάρας 5-1: Γλυκόπικρη γεύση νίκης για τους μαυραετούς 

Με νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά γλυκόπικρη γεύση νίκης  έκλεισε την χρονιά η Δόξα κερδίζοντας εύκολα τον Αετό Βαρβάρας με σκορ 5-1 για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο. 

Οι μαυραετοί κέρδισαν πολύ εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ με τον Αετό Βαρβάρας, σε μια χρονιά που φέρνει τους μαυραετούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους υποβιβασμένους στο τοπικό πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει κάτι το καλοκαίρι με αναδιαρθρώσεις ή αποχώρηση κάποιας ομάδας.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι δεν χωράει σε κάποια κριτική.

Η Δόξα από την αρχή κυριάρχησε και κατάφερε από νωρίς να επιβληθεί του αντιπάλου έχοντας στο πρώτο μέρος 3 γκολ και 2 δοκάρια. 

Αξιόμαχη η ομάδα του Αετού είχε ένα δοκάρι και δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για το γκολ της τιμής.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο β’ μέρος η Δόξα βρήκε αλλά δύο γκολ και φτάσαμε στο τελικό 5-1 με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 89′.

Τα γκολ του αγώνα 

Στο 6′ εξοχή μπαλιά του Μπλιού και ο Χατζηδημητρίου με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.

Στο 14′ και πάλι από πάσα του Μπλιού ο Κυριακίδης βάζει στην πλάτη του τον αμυντικό και ανατρέπεται. Πέναλτι που εκτελεί ο παθών και κάνει το 2-0.

Στο 38′ σουτ του Κόντου διώχνει με τα πόδια ο Ξεφτέρης και στην επαναφορά με πολύ καλό σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον Ρούτση θα γίνει το 3-0.

Στο 66′ εξοχή κάθετη πάσα του Οικονομίδη και ο Γεωργιάδης Χαράλαμπος έκανε το 4-0 με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 75′ ωραία σέντρα του Ρούτση γυριστή κεφαλιά του Κυριακίδη με πλάτη στην εστία και το 5-0 για την Δόξα. 

Στο 89′ ο Σούκιας με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 5-1.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα: Γρηγορούδης με βοηθούς Διονίδη – Γκιόση του συνδέσμου Θράκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Άκης Στολτίδης):

Μπεζυρτζής(46′ Καραγιαννίδης Γιώργος), Μπλιός(46′ Γεωργιάδης Χαράλαμπος), Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης Δημήτρης, Χατζηδημητρίου, Ρούτσης, Σουβλέρης, Ξανθόπουλος(60′ Καραγκεβρούδης), Drame(46′ El Mariji),  Κόντος(46′ Οικονομίδης).

Αετός Βαρβάρας(Κεφαλάς): 

Ξεφτέρης(46′ Πολύχρου), Τσιότρας, Παπαγεωργίου, Πολυζωίδης(25′ λ.τ. Σαούλης), Παπαδημητρίου(66′ Χαβιαρόπουλος), Βλαχάκης, Τσιρλίδης, Κωτάκης(63′ Μιχαηλίδης Γιώργος), Σούκιας(25′ Σαούλης), Κεχαγιάς, Μιχαηλίδης Δημήτρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *