Βέροια – Δόξα Δράμας 1-1: Άδικο αποτέλεσμα και με την πλάτη στον τοίχο οι μαυραετοί

Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον η Δόξα μετά την ισοπαλία 1-1 στη Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Την ίδια ώρα κέρδιζαν Νίκη Ευκαρπίας και Απόλλων Παραλιμνίου και πλέον η κατάσταση για τους μαυραετούς έγινε πάρα πολύ δύσκολη όντας στο -8 από την 11η θέση.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο 20λεπτο, με την Δόξα όμως να έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 26’ με την κάθετη πάσα του Ρούτση στον Ξανθόπουλο που πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στο 37’ όμως η Δόξα από στατική φάση βρήκε το γκολ με τον Αλέξανδρο Κόντο να εκτελεί κόρνερ και από κεφαλιά πάσα του Κυριακίδη ο Ντράμε να κάνει το 0-1 για τους μαυραετούς.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους παραλίγο οι γηπεδούχοι στο 48’ να φτάσουν στην ισοφάριση από σέντρα του Γιαννόπουλου με την μπάλα να περνάει από τον Ηλιάδη αλλά να σώζει σωτήρια ο Στέλιος Μπλιός.

Η Δόξα ήλεγξε το ματς και στο 73’ είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Ρούτση για να τελειώσει το παιχνίδι.

Έτσι φτάσαμε στο 82’ με τον αντίπαλο να κερδίζει πέναλτι και τον Ντόγο να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1 με την Δόξα να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς από ομάδα που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου σε όλο το ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παγώνης του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς Χολάνη του ίδιου συνδέσμου και Πάνου του συνδέσμου Φλώρινας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ (Τσαλουχίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Ισαακίδης(46′ Γανόπουλος), Ντιμπόνγκ, Ντόγος, Μπάλλας(41′ Βασιλακάκης), Ζε Εσσόνο, Μπλέτσας, Χατζηπάντος(75′ Πέλκας), Γιαννόπουλος.

ΔΟΞΑ (Στολτίδης): Ηλιάδης, Μπλιός, Μαντζανάς,  Παπαϊωάννου, Ρούτσης(75′ Οικονομίδης), Ξανθόπουλος(84΄ Καραγκεβρούδης), Ντραμέ, Θεοδοσιάδης, Κόντος, Μαχαίρας, Κυριακίδης Δημήτρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *