Στο ρόστερ και τη νέα χρονιά οι αρχηγοί Αχαλινόπουλος και Χατζηκυριάκου – Όλα τα νεα από το στρατόπεδο του Πανδραμαϊκού.

Η διοίκηση του Πανδραμαϊκού κινήθηκε έγκαιρα, μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες ξεκίνησε τον σχεδιασμό εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ήδη η απόφαση που έχει παρθεί από την διοίκηση είναι η ομάδα να έχει το υψηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας με σκοπό να επανέλθει άμεσα στη Γ’ Εθνική. Στα πλαίσια αυτά, στήθηκε ένα επαγγελματικό προπονητικό τιμ, έγιναν προσεγμένες ανανεώσεις ενώ προσεγγίστηκαν συγκεκριμένοι παίκτες ικανοί να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, στο ρόστερ του Πανδραμαϊκού παραμένουν για ακόμη μια χρονιά οι Αχαλινόπουλος και Χατζηκυριάκου. Η ανανέωση των δύο ποδοσφαιριστών ήταν πολύ μεγάλη επιδίωξη της διοίκησης αλλά και του κόσμου της ομάδας, και η θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων δίνει τη δυνατότητα στον νέο προπονητή Γιώργο Λάλα να χτίσει το νέο ρόστερ πάνω σε γερές βάσεις.

Ο Κώστας Αχαλινόπουλος ήρθε στον Πανδραμαϊκο το καλοκαίρι του 2019 και μέχρι σήμερα κατέγραψε 83 συμμετοχές και 11 τέρματα ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Ο Στέφανος Χατζηκυριάκου είναι προϊόν της ακαδημίας του Πανδραμαϊκού, ενώ σε δύο θητείες στην ομάδα έχει σημειώσει 31 συμμετοχές και 2 τέρματα. Από τη νέα σεζόν αποφασίστηκε πως θα φοράει και αυτός το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πέραν των δύο αρχηγών στο ρόστερ παραμένουν και οι Μπαμπαλής Μάριος, Ζηλιαχώβαλης Παναγιώτης, Στυλιανίδης Ιωάννης και Μητρούσης Στέφανος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, η επιστροφή του Παύλου Μιχαηλίδη στη Νέα Αμισό μάλλον θα οδηγηθεί σε ναυάγιο καθώς για το νεαρό τερματοφύλακα υπάρχουν προτάσεις, μεταξύ άλλων και από ομάδες της Superleague 2.

Πέραν των ανανεώσεων, οι βυσσινί έχουν προχωρήσει και στην απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι παρακάτω:

Παπαδόπουλος Νίκος, μέσος από την Α.Ε. Αμπελοκήπων

Γουνατίδης Θεόφιλος, επιθετικός από τον Γ.Σ. Προσοτσάνης και 2ος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος.

Καρασαββίδης Ηλίας, αμυντικός από Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου

Ματζιώρης Βασίλης, τερματοφύλακας από Άρη Καλαμώνα

Νικολαΐδης Άρης, αμυντικός από Άρη Καλαμώνα

Τόμσον Γιουκάμα 20 ετών (Καμερούν), μεσοεπιθετικός

Καμαρά Ιντρίκι, 30 ετών (Σιέρρα Λεόνε), αμυντικός

Οι προσθήκες μάλιστα αναμένεται να αυξηθούν καθώς η διοίκηση είναι σε επαφή με 10 ακόμη παίκτες πρώτης ποιότητας, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Σε ότι αφορά το προπονητικό τιμ, τον Γιώργο Λάλα θα πλαισιώνει για ακόμη μια χρονιά ο Λουκάς Αποστολίδης σαν προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ υπό συμφωνία είναι και ο γυμναστής Στάθης Κασάμπαλης.

Έδρα του Πανδραμαϊκού για μια ακόμη σεζόν θα είναι το Δημοτικό Στάδιο “Αλέκος Φρούσιος” και οι προπονήσεις της ομάδας θα διεξάγονται στο ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο στον Μυλοπόταμο, ενώ η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ορίστηκε για τις 31/07.

Τέλος σε ότι αφορά τους χορηγούς, η Νεογάλ του Χ. Σεβαστίδη θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα για 26η συνεχή σεζόν, η Βιβλία Χώρα του Β.Τσακτσαρλή για 20η σεζόν καθώς και το ΙΕΚ Προσανατολισμός του Τ. Αποστολίδη. Επίσης θα δραστηριοποιηθεί στο πλάι της ομάδας και μεγάλο όνομα του επιχειρηματικού χώρου με καταγωγή από την πόλη μας, όπως και άλλοι μικρότεροι χορηγοί οι οποίοι θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Γράφει: Γιώργος Δάγλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *