Το αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας στην Δράμα | Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Ν. Αμισό, γήπεδο Δόξας και Δ. Κραχτίδης

Μπορεί μετά απο ένα Σαββατοκύριακο χωρίς έντονη αθλητική δραστηριότητα στην πόλη της Δράμας, σήμερα Τετάρτη 20/12 θα έχουμε αθλητική δραστηριότητα στην Γ’ Εθνική εκεί που η Δόξα Δράμας θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Ε πανομής, για τον θεσμό του Κυπέλλου η Ν. Αμισός θα φιλοξενήσει τον Αγ. Αθανάσιο, για το μπάσκετ ο ΚΟΔ θα φιλοξενήσει την Χανθ στο γήπεδο Κραχτίδη, ενώ λίγο πιο μπροστά η Δόξα 2016 για το ποδόσφαιρο σάλας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ.

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Επανομής Τετάρτη στις 15:00 γήπεδο Δόξας Δράμας

Η Δόξα Δράμας στις 15:00 στο γήπεδο της θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Επανομής με μοναδικό στόχο την νίκη ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην σωτηρία. Η Δόξα θα παραταχθεί πλήρης χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και πηγαίνει με θετική ψυχολογία σε αυτό το παιχνίδι και πιο ξεκούραστη απο τον αντίπαλο καθώς την περασμένη Κυριακή δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου καθώς έχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Μ.Α. Αγ. Αθανασίου Τετάρτη στις 14:45 γήπεδο Ν. Αμισού

Στις 14:45 η Ν. Αμισός θα φιλοξενήσει τον Αγ. Αθανάσιο σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν πέρα απο ένα 90λεπτο και μια θέσει στους 4 του κυπέλλου, καθώς αυτό το παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν που έφερε αναβολές κτλ, χωρίς εμείς να θέλουμε να αναφέρουμε κάτι περισσότερο για αυτό το θέμα που έφερε την ομάδα της Ν. Αμισού να μην έχει διαιτητές απο τον σύνδεσμο διαιτητών Δράμας και πλέον μέχρι τις 15 Ιανουαρίου κανένας διαιτητής δεν θα παίζει την ομάδα του ΠΑΟΠ.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Ν. Αμισό και τον Αγ. Αθανάσιο που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων απέναντι σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες που έχουν δείξει φέτος οτι δημιουργήθηκαν και μπορούν να καταφέρουν αρκετά αυτή την σεζόν.

Κ.Α.Ο.Δ. – ΧΑΝΘ Τετάρτη στις 17:00 γήπεδο Κραχτίδη

Ο ΚΑΟΔ μετά απο ένα κακό πρωτό γύρο θέλει να επιστρέψει στις νίκες και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, την ομάδα της ΧΑΝΘ. Ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις μέχρι στιγμής καθώς έχει αποκτήσει τον Αγγελόπουλο απο τα Τρίκαλα ενώ έχει ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο ο έμπειρος Θόδωρος Μπέσσας. Η ομάδα του ΚΑΟΔ πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Δόξα 2016 – ΑΕΚ WOMEN’S FUTSAL LEAGUE Α’ ΟΜΙΛΟΣ 14:30 γήπεδο Κραχτίδη

Η Δόξα 2016 θα φιλοξενήσει στις 14:30 την πρωτοπόρο ΑΕΚ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, η Δραμινή ομάδα σε 5 παιχνίδια έχει το απόλυτο και με 2 παιχνίδια λιγότερα απο την ένωση βρίσκεται στην 5η θέση με 15 βαθμούς και ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ για να πλησιάζει στους 3 βαθμούς.

Η Δόξα 2016 έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα σε αυτό το πρωτάθλημα και έχει ως στόχο να τερματίσει στις ψηλές θέσεις τις βαθμολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *