Πανδραμαικος – Αλεξανδρούπολη 2-2: Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες η διεξαγωγή του ματς

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος


 Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες κάτω από συνεχή καταρρακτώδη βροχή και πολύ αέρα διεξήχθη η αναμέτρηση του Πανδραμαικου με την Αλεξανδρούπολη για την 17η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.Ισόπαλο 2-2 το ματς με τους λιγοστούς ΗΡΩΕΣ φιλάθλους που το παρακολούθησαν να αποζημιώνονται από τα τέσσερα γκολ και τον καλό ρυθμό που είχε η αναμέτρηση.

Ο Πανδραμαικος παρότι προηγήθηκε μόλις στο 1′, εμφάνισε και πάλι αμυντικά κενά που τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πήγε στα αποδυτήρια και μπροστά στο σκορ με 1-2.Στο β’ μέρος όμως η δραμινή ομάδα  κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο ματς, πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο και ξέχωρα από το 2-2 με τον Κονταξή στο 76′ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Παυλίδη στο 91′ για να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Αλεξανδρούπολη είχε παθητικό ρόλο στο β’ μέρος προσπαθώντας απλά να κρατήσει το υπέρ της 1-2.Άσχημη στιγμή του ματς ο τραυματισμός του Άγγελου Πατσιώρα στις καθυστερήσεις του τοποθετήθηκε κολάρο και αποχώρησε από το ματς, να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση.

Τα γκολ του αγώνα Στο 1′ ωραία σέντρα του Μπερούκα καρφωτή κεφαλιά του Παυλίδη Γιώργου από κοντά και το 1-0.


Στο 13′ κάθετη πάσα του Μαντζίρη ο Ρουμπιές ωραίο συρτό πλασέ στην έξοδο του Κιουμουρτζή και το 1-1.


Στο 37′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πατσιώρα η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό αλλάζει πορεία και το 1-2.

Στο 76′ ωραία κίνηση του Κονταξή μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ κάνει το 2-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

 Διαιτητής του αγώνα Κατσίνης του συνδέσμου Καβάλας με βοηθούς Ζαχαριά και Γεωργαντέλη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανδραμαϊκός(Μπάμπης Καζεπίδης):Κιουμουρτζής, Ρεβυθόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης Παυλίδης Νίκος, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος(61′ Άντριτς), Τζελίδης, Παυλίδης Γιώργος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας.

Αλεξανδρούπολη(Μιχάλης Φλώρος):Μπινόπουλος, Σιώπης, Γκαιδατζής, Παπαγεωργίου(91′ Μαλτέζος), Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κώστας(46′ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας Άγγελος, Αμπραχαμιάν, Μαντζίρης(66′ Τσιτσεκίδης), Καρακασίδης(66′ Παγωνίδης), Ρουμπιές(75′ Τσιεγγελίδης).

Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *