Αγροτικός Αστέρας – Δόξα Δράμας 0-3: Νίκη παραμονής για τους Μαυραετούς

Την νίκη με 0-3 πέτυχε η Δόξα Δράμας απέναντι στον  Αγροτικό Αστέρα σε ένα ωραίο παιχνίδι και απολαυστικό παιχνίδι, με τους μαυραετούς να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δόξα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Σαμπανίδη, Κόντο και Ιορδανίδη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαμπανίδη, με τους μαυραετούς να πηγαίνουν με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την Δόξα να είναι κυρίαρχη και στο 65’ ο Χατζηδημητρίου έκανε το 0-2 για την ομάδα του κ. Αποστολίδη.

Στο 82’ με ωραίο σουτ ο Περσίδης έγραψε το τελικό 0-3, για την Δόξα.

Oι «Μαυραετοί» έφτασαν τους 37 βαθμούς και την 6η θέση, ενώ ο σύλλογος του Ευόσμου παρέμεινε στους 26 και οδεύει προς το τοπικό της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σκόρερ: Σαμπανίδης (45’), Χατζηδημητρίου (65’), Περσίδης (82’)

Συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Βαγγέλης Κολώνης): Καζέλης, Κοτανίδης, Φετεινίδης, Καγκελίδης, Θεοδωρίδης, Βασίλας (46′ Κωτσούλας) Τσολάκης (46′ Ζήση), Γαβαλίδης, Λεσάι, Ζουλούμης (62′ Πέσκοφ), Φασουλάκος .

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Ηλιάδης, Κυριακίδης Σάβ (Ιορδανίδης Αρ.), Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Ρούτσης, Περσίδης, Κόντος (83′ Στάικος), Σαμπανίδης (83’ Ανθουλάκης), Ιορδανίδης Χρ (74′ Μπλιός). Χατζηδημητρίου (83′ Πιτσόλης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *