Πανδραμαϊκος – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1: Δίκαιη μοιρασία \ Φωνάζει για την διαιτησία της αναμέτρησης ο Πανδραμαϊκος

Ισοπαλία 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανδραμαϊκο και τον Απόλλων Παραλιμνίου στην αναμέτρηση τους Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Αλέκος Φρούσιος.

Ο Πανδραμαϊκός κατάφερε και μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 10’ ο Ιγνατίου θα κάνει το 1-0 για τους Δραμινούς.

Στην συνέχεια ο Απόλλων ανέβασε απόδοση και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλα τα σουτ των Γεωργιάδη και Ελέζι έπεσαν πάνω στον νεαρό τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού Μιχαηλίδη που έκανε σπουδαίο παιχνίδι στο ντεμπούτο του στην Γ’ εθνική.

Στο  34’ μετά από φάση διαρκείας ο Κουτζαβασίλης έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκος βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Παυλίδη το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σαϊντ καθώς μετά από φάουλ του Μαχαίρα σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού ήταν οφ σαϊντ.

Στο 41’ το Παραλίμνιο θα βρει τέρμα με τον Γκέκα, όμως υπήρχε και πάλι οφ σαϊντ σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με τον Πανδραμαϊκό να απειλεί με τα φάουλ του Μαχαίρα και τα σουτ των Αχαλινόπουλου και του Παυλίδη, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν οι: Μαχαίρας που έκανε πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο, Ιγνατίου, Αχαλινόπουλος και ο Μιχαηλίδης που βοήθησε αρκετά την δραμινή ομάδα.

Ενώ από το Παραλίμνιο ξεχώρισαν οι: Ελέζι, Τσομαχασβίλι και Γεωργιάδης.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 34 βαθμούς και την 7η θέση, ενώ ο σύλλογος των Σερρών έμεινε στην 4η θέση με 43.

Σκόρερ: Ιγνατίου (10’) – Κουτζαβασίλης Ι. (34’)

Κόκκινη: Κουκόλης

Συνθέσεις:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μιχαηλίδης, Μητρούσης, Μεντής, Κουκόλης, Μπάμπουρας, Χατζηκυριάκου, Ιγνατίου, Αχαλινόπουλος, Μαχαίρας, Γιαννόπουλος, Παυλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ρεβυθόπουλος, Μπαμπάλης, Ντόσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Κουτζαβασίλης Φ., Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης Ι., Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Καραμπατάκης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης, Γκέκας. Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Γάκης, Πέτρου, Κιουτσεκτσίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *