Πανδραμαϊκός – Α.Ε. Ευόσμου 0-0: Έλειψε το γκολ

Στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας «Αλέκος Φρούσιος» ο Πανδραμαϊκός φιλοξένησε τον Εύοσμο σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο τη νίκη. Ο Πανδραμαϊκός από το πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν στην περιοχή του Ευόσμου, όμως δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ παρά τις προσπάθειες των Μουδούρογλου, Μπερούκα και Αϊβάζη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Πρώτη επίσκεψη των “ροσσονέρι” στην περιοχή του Ευόσμου ήταν όταν ο Μπερούκας στο 20’ μπήκε στην περιοχή σούταρε, με την μπάλα να καταλήγει στα σώματα.

Στο 25’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μπελμάνι θα αναλάβει την εκτελέσει με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός απείλησε όταν ο Μπερούκας έβγαλε την σέντρα, αλλά πριν φτάσει η μπάλα στον Μουδούρογλου η άμυνα του Ευόσμου απομάκρυνε.

Η μεγαλύτερη στιγμή του Πανδραμαϊκού στο παιχνίδι ήταν όταν ο Κονταξής έβαλε την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Αϊβάζη που έκανε την προβολή αλλα δεν είχε την δύναμη που χρειαζόταν με τον Μπαϊμαλή να αποκρούει. Στο 38’ λάθος γύρισμα του αμυντικού του Ευόσμου ο τερματοφύλακας θα πιάσει την μπάλα με τον διαιτητή να δίχνει το έμμεσο, ο Μπερούκας ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Εύοσμος μπήκε καλύτερα είχε μια μικρή υπεροχή χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα ο Πανδραμαϊκός ανέβαζε ρυθμούς και στο 60’ ο Πανδραμαϊκός κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μουδούρογλου εκτέλεσε με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 65’ μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες του Ευόσμου ο Λάμι έπιασε ένα ωραίο σουτ εντός περιοχής με τον Κιουμουρτζή να αποκρούει σε κόρνερ. Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μουδούρογλου και Μπερούκα χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 71’ ο Αϊβάζης έκανε μια ωραία κούρσα από δεξιά έβγαλε μια ωραία συρτή σέντρα χωρίς όμως ο Μπερούκας και ο Μουδούρογλου να μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, ωραίος συνδυασμός των παικτών του Μπάμπη Καζεπίδη η Μπάλα έφτασε στο Μουδούρογλου και πριν προλάβει να εκτελέσει τον Μπαϊμάκη τον πρόλαβε ο αμυντικός με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 84’ σουτ του Ντόκα με τον Κιουμουρτζή να αποκρούει και πάλι, στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός προσπάθησε να βάλει κάποιο τέρμα κερδίζοντας αρκετές στημένες μπάλες χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα.

Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν οι: Μπερούκας, Μουδούρογλου, Αϊβάζης και Θεοδωρίδης.

Πανδραμαϊκός: Κιουμουρτζής, Παπαδόπουλος, Κονταξής, Κωνσταντάρας, Αϊβάζης, Διαμαντίδης, Αχαλινόπουλος, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Μπελμάνι, Μπερούκας.

Στο δεύτερος μέρος αγωνίστηκαν οι: Φουστέρης, Πατένταλης, Φουστέρης

Α.Ε. Ευόσμου : Μπαϊμάκης, Πάχιος, Μακρόπουλος, Πολιανίδης, Κύρκου, Κουλάκου, Ντόκου, Δάλλας, Κωνσταντινίδης, Καρανδρέας, Μπονέρης.

Θυμηθείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *