Ξέφυγε ο Καμπανιακός με σπουδαίο διπλό 2-1 στη Δόξα: Μεγάλη νίκη του Ορφέα Ξάνθης 2-1 επί του Πανδραμαϊκού: Πρώτη νίκη του ενισχυμένου Νέστου Χρυσούπολης στο πρωτάθλημα 3-1 επί του Πανθρακικού

Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο.

Μια αγωνιστική που έγινε Σάββατο για να έχουν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση οι ομάδες μια και την Τετάρτη έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Θερμαϊκός, ενώ αύριο θα παίξουν Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Απόλλων Παραλιμνίου.

Ο Καμπανιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής με το τελικό 1-2 απέναντι στην πολύ καλή Δόξα με τον Σαρβανίδη να σκοράρει στο 18’, τον Καθάριο Νίκο στο 63’ να κάνει το 0-2, για να μειώσει με κεφαλιά στο 83’ για την Δόξα ο Χατζηδημητρίου.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες μια και αποβλήθηκαν στο 56’ο Παύλος Καθάριος του Καμπανιακού και στο 74’ ο Φραγκούλης για τη Δόξα και οι δύο με 2η κίτρινη κάρτα.

Στη 2η θέση πέρασε η Καβάλα κερδίζοντας με δύο γκολ στο β’ μέρος 0-2 μέσα στην Αλεξανδρούπολη με Μπατσαρά στο 53’ και Σαλπιγγίδη στο 84’ να σκοράρουν.

Ζωντανός ο Ορφέας Ξάνθης κέρδισε 2-1 τον Πανδραμαϊκό

Απρόσμενη ήττα γνώρισε ο Πανδραμαϊκός στην Ξάνθη με αντίπαλο τον ψυχωμένο Ορφέα που έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Στο ματς είχαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ με τον Παπαστεφάνου στο 6’ για τους γηπεδούχους και τον Αχαλινόπουλο ένα λεπτό μετά για τον Πανδραμαϊκό με τους γηπεδούχους με γκολ του Αλαγκιοζίδη στο 80’ να φτάνουν στο τελικό 2-1.

Αμφίρροπο ματς έγινε στην Καβάλα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να προηγείται 0-2 του Βύρωνα Καβάλας με πέναλτι του Ξανθόπουλου στο 17’ και γκολ του Γκέσιου στο 25’ και τον Βύρωνα να βρίσκει δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης με τον Δερμιτζάκη στο 74’ και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων τον Παπαδόπουλο για το τελικό 2-2.

Μεγάλες νίκες για Νέστο Χρυσούπολης και Άρη Αβάτου

Σημαντικές νίκες πέτυχαν Νέστος Χρυσούπολης και Άρης Αβάτου.

Ο Νέστος έβγαλε ψυχή και νίκησε 3-1 τον Πανθρακικό στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με δύο γκολ του Σέα στο 20’ και 22’ και ένα του Τσαταλπασίδη στο 76’, ενώ δύο λεπτά πιο πριν είχε μειώσει για την ομάδα της Κομοτηνής ο Χακάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *