Νίκες για Δόξα και Πανδραμαϊκό στη Γ’ Εθνική: Παραμένει στην κορυφή ο Καμπανιακός με δύσκολη νίκη στη Μηχανιώνα

Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική κατηγορία στον πρώτο όμιλο χωρίς την μεγάλη έκπληξη.

Η αγωνιστική διεξήχθη σήμερα για να έχουν οι ομάδες μια μέρα παραπάνω ξεκούραση από την στιγμή που την Τετάρτη θα διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Δόξα Δράμας και Πανδραμαϊκός συνέχισαν με νίκες την πορεία τους με τους μαυραετούς στο δεύτερο συνεχόμενο διπλό με σκορ 1-3 μέσα στο Οφρύνιο με αντίπαλο τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο.

Μόλις στο 2’ ο Χ. Ιορδανίδης έκανε το 0-1, για να δεχθεί όπως και με τον Νέστο η Δόξα την ισοφάριση από γκολ του Παπαδόπουλου στο 47’.

Για μια ακόμη φορά η Δόξα βρήκε λύσεις στο τελευταίο 25 λεπτό και με γκολ των Παπαϊωάννου στο 64’ και Φραγκούλη στο 70’ έφτασε στο τελικό 1-3.

Για τον Πανδραμαϊκό ένα γκολ με πέναλτι του Αχαλινόπουλου στο 11’ ήταν αρκετό για να κερδίσει 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή με τον Καμπανιακό να παίρνει δύσκολη εκτός έδρας νίκη στη Μηχανιώνα με αντίπαλο τον τοπικό Ποσειδώνα χάρη σε γκολ του φορ της ομάδας Ιγνατίδη στο 34’.

Καθαρές νίκες για Καβάλα και Πανθρακικό

Χωρίς την μεγάλη έκπληξη και στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Η Καβάλα δυσκολεύτηκε από τον σκληροτράχηλο Θερμαϊκό στο γήπεδο της αλλά βρήκε δύο γκολ με τον Καζαντζίδη με πέναλτι στο 77’ και τον φορ της τον Ρουμπιέ στις καθυστερήσεις, ενώ ο Πανθρακικός πιο εύκολα βρήκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και νίκησε 2-0 τον Άρη Αβάτου χάρη σε τέρματα του Τανζού στο 35’ και του Βάσκου στο 39’.

Επιστροφή στις νίκες και για τον Ορφέα Ξάνθης με σκορ 2-1 επί της Αλεξανδρούπολης με γκολ των Τορομανίδη με πέναλτι στο 36’ και Μαυρομάτη στο 62’, ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει στο 53’ ο Καρακασίδης.

Να θυμίσουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Νέστος Χρυσούπολης.

Ο αγώνας Απόλλων Παραλιμνίου – Βύρωνας Καβάλας θα διεξαχθεί αύριο, ενώ ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *