Στράντζαλης: «Στην Δόξα είχαμε γίνει διεθνώς ρεζίλι»

Ο νέος πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Τάσος Στράντζαλης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις διοικητικές εξελίξεις στην ιστορική ομάδα. «Χθες έγινε η ΓΣ και οι μέτοχοι αποφάσισαν να δώσουν την ομάδα στο δικό μας σχήμα που αποτελείται από παλαιμάχους και επιχειρηματίες της Δράμας. Ξέραμε ποιοι ήταν στην Δόξα και θεωρήσαμε σωστό να ξεσηκώσουμε τους ανθρώπους γιατί είχαμε γίνει διεθνώς ρεζίλι. Δεν γίνεται να χάνουμε από την Ιεράπετρα με τέσσερα γκολ. Μάλλον έπρεπε να χάσει η ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν έπαιζα εγώ για 17 χρόνια δεν φάγαμε ποτέ τέσσερα γκολ. Δεν ξέρω τι γινόταν, άκουγα από τον κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι τελείωσαν. Ήρθε τώρα κάποιος εκπροσωπώντας κάποιον από τον Πειραιά. Περιμένουμε, είπαμε ότι θα το συζητήσουμε. Βρήκαν τον κ. Καραγιαννίδη. Ήταν μαζί και η πενταμελής επιτροπή και είπαν ότι θέλουν να πάρουν την Δόξα. Εγώ δεν τους ξέρω. Μέχρι σήμερα στις 13.00-14.00 αναμένεται να δώσουν μία απάντηση».

Πηγή: metrosport.gr

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *