Στο τουρνουά Novus Cap-Olympus στην Κατερίνη συμμετείχε η ακαδημία της Δόξας Δράμας με 3 τμήματα

Η Ακαδημία της Δόξας Δράμας πριν 3 εβδομάδες συμμετείχε στο τουρνουά Novus Cap-Olympus στην Κατερίνη με τρία τμήματα, με τα παιδιά να παίρνουν αρκετές εμπειρίες και να διασκεδάζουν το παιχνίδι.

Η ακαδημία της Δόξας συμμετείχε με το τμήμα Κ-14 με παιδιά που γεννήθηκαν το 2010 και προπονεί ο Σάκης Γουδάκης, με τμήμα κ12 &Κ13 γεννηθέντες 2012-13 με προπονητή τον Γιάννη Τσιπλάκη και με τμήμα Κ 13 με προπονητή τον Θάνο Ξυραφίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

Μία συναρπαστική εμπειρία η συμμετοχή μας στο τουρνουά Novus Cap-Olympus, παρέα με όμαδες από όλη την χώρα μας.

Ο ενθουσιασμός κι ο ζήλος των παιδιών μας για το αγαπημένο μας άθλημα θα μείνει αξέχαστος. Είμαστε πόλυ περήφανοι για τα τμήματα της ακαδημίας μας (K-14, K-13, K-12-13) που έδειξαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, και τις ικανότητες τους σε κάθε στιγμή του τουρνουά. Αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Καπουράνη Γιώργο & Θάνο για την πρόσκλησή τους και την εξαιρετική διοργάνωση, τους προπονητές μας Γουδάκη Σάκη & Ξυραφίδη Θάνο, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή μας, Τσιπλάκη Γιάννη που βρίσκονταν κοντά στα παιδιά μας να απολαύσουν αυτό το ταξίδι στο έπακρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *