Δόξα Δράμας: Πραγματοποιήθηκε η άτυπη συνέλευση του συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε εχθές η άτυπη συνέλευση για το μέλλον της Δόξας Δράμας, διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου των Μαυραετών:

Στη αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δράμας έγινε η άτυπη συνέλευση του ΓΣ Δόξα Δράμας. Ήταν ένα κάλεσμα συμπαράστασης από τη διοίκηση του συλλόγου μας προς όλους τους φορείς της Δράμας, από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι τους επιχειρηματίες και από τους αθλητικούς παράγοντες μέχρι τους φιλάθλους.

Ανταποκρίθηκαν περίπου εξήντα άτομα, ωστόσο απουσίασαν τα πολιτικά πρόσωπα, αρκετοί εξ αυτών δικαιολογημένοι. Ακολούθησαν κάποιες ενημερώσεις και υποσχέσεις στήριξης από μέρους προσώπων που δεν εμφανίστηκαν με φυσική παρουσία στην εκδήλωση όμως έσπευσαν τις επόμενες ώρες να μας εκφράσουν την συμπαράσταση τους η οποία καταγράφεται.

Από τον πρόεδρο του συλλόγου μας Δημήτρη Περσίδη, τον εξαίρετο νομικό μας Ηλία Πατσιούρα και τον μηχανικό Βασίλη Σιούλη-αμφότεροι μέλη της διοίκησης μας- ενημερώθηκαν οι παραβρισκόμενοι για την οικονομική κατάσταση και το πλάνο έργων στο γήπεδο μας. Από το σώμα της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κάποιες πρώτες οικονομικές ενισχύσεις ενώ παράλληλα ορίστηκε επιτροπή η οποία ανέλαβε να ανοίξει την επαφή με τον κόσμο της Δράμας που αγαπά το σύλλογο και προτίθεται να βοηθήσει. Έτσι δρομολογήθηκαν οι πρώτες άμεσες κινήσεις όπως η διανομή του νέου ημερολογίου και των δράσεων προς επιχειρηματίες και πολιτικούς της Δράμας.

Ενθαρρυντική η παρουσία απλών φιλάθλων που πάντα είναι στο πλευρό των «μαυραετών» της Δράμας οι οποίοι ζήτησαν και πήραν μια πρώτη γενική ενημέρωση σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Δόξα. Θέμα πολύ σοβαρό που αφορά την ίδια την ΠΑΕ Δόξα και την επόμενη μέρα στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας. Μάλιστα υπήρξε και αυτόβουλη προσφορά για τη θέση του ενός από τους δύο εκκαθαριστές που απαιτούνται για τη ροή της διαδικασίας.

Αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό στοιχείο θεωρείται η καταγραφή του ενωτικού κλίματος και της κοινής επιδίωξης όλων των παραβρισκόμενων να βοηθήσουν τη διοίκηση του Δημήτρη Περσίδη και των συνεργατών του στην ανεύρεση πόρων και λύσεων για το καλό της ομάδας.

Το γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *