Δόξα Δράμας – Πανδραμαϊκός 0-1: Νίκησε στα σημεία ο Πανδραμαϊκός | Δεν ήταν αποτελεσματική επιθετικά η Δόξα

Την νίκη με 0-1 πέτυχε πριν από λίγη ώρα ο Πανδραμαϊκός με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, στην δραμινή τιτανομαχία που παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλοι των δύο ομάδων.

Προβολή άρθρου

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις 7’ λεπτό όταν σε αναμπουμπούλα στην άμυνα της Δόξας η μπάλα έφτασε στον Γιαννόπουλο που σούταρε αλλα η μπάλα πέρασε άουτ.

 Στο 18’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Αχαλινόπουλου ο Παυλίδης πιάνει κεφαλιά που φεύγει λίγο άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τους Μαυραετούς όταν ο Τζελίδης παραλίγο να πληγώσει την πρώην ομάδα του όταν έπιασε ένα καλοζυγησμένο σουτ από τα 30 μέτρα όμως η μπάλα στάματησε στο αριστερό δοκάρι του Τουλκέρη.

Στο 41’ σέντρα από αριστέρα του Αχαλινούπουλου κακή συνενεώση των αμυντικών της Δόξας και ο Παυλίδης έκανε το 0-1 για τον Πανδραμαϊκό το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δόξα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με τον Πανδραμαϊκό να είναι καλά στημένος αμυντικά και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό όταν ο Παυλ΄πιδης βγήκε τετ α τετ με τον Καλιοφούκα σούτερα με τον γκολκιπερ των Μαυραετών να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 69′ Κάθετη του Ρούτση στον Παπαδόπουλο, πάσα από δεξιά στο Θεοδοσιάδη που σουτάρει, διώχνει ο Τουλκέρης και στην επαναφορά από καλή θέση ο Μπλιός δεν μπορεί να σκοράρει

Από εκεί και πέρα η Δόξα προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης / Κοτανίδου -Μπόιτσιος

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Κολιοφούκας, Θεοδοσιάδης, Ντόσης (74′ Κυριακίσδης Σαβ.), Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιος, Περσίδης, Χατζηδημητρίου (50′ Ιορδανίδης), Βάντερσον (46′ Ρούτσης), Παπαδόπουλος (88′ Γεωργιάδης)..

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Στοϊλας): Τουλκέρης (83′ Καραγιαννίδης), Κουκόλης, Μπάμπουρας,(72′ Καπουσούζης), Κονταξής, Μεντής, Ιγνατίου (77′ Μητρούσης), Άντριτς, Γιαννόπουλος, Αχαλινόποιυλος, Μπερούκας (81′ Ιωσηφίδης), Παυλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *