Γ’ Εθνική: Απειλεί με βαρύτατες κυρώσεις Ορφέα Ξάνθης, Αλεξανδρούπολη FC και Πανδραμαϊκό η ΕΠΟ – Την Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή τους

Για την προσεχή Τρίτη έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Πανδραμαϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατα της συμμετοχής ομάδων που δεν ειχαν ενταχθεί στο Μητρώο της ΓΓΑ, μια προσφυγή την οποία έχουν συνυπογράψει ο Ορφέας Ξάνθης και η Αλεξανδρούπολη.

Η μεν ομάδα του Πανδραμαϊκού υποστηρίζει ότι ο πρωταθλητής Αγροτικός Αστερας δεν ειχε κάνει τα χαρτια του για την ΓΓΑ και κατά συνέπεια δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ ενώ το ιδιο καταγγέλλεται για άλλες τρεις ομάδες, δυο της Θεσσαλονίκης και τον Αρη Αβατου.

Οπως υποστηρίζεται στην προσφυγη, στα εθνικά πρωταθλήματα ήταν υποχρεωτικό για να συμμετέχει κάποια ομάδα σε αυτά να έχει ενταχθεί στο Μητρώο, άρα είναι αυτές που πρέπει να υποβιβαστούν και κατά συνέπεια, αν αποφασιστει κάτι τέτοιο από το Διαιτητικό, να παραμεινουν στην κατηγορία Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη.

Από τις προσφεύγουσες ομάδες διευκρινίζεται ότι δεν θέλουν το κακό των άλλων αλλά θέλουν απλά να εφαρμοστούν οι νόμοι που το ίδιο το κράτος και η ΕΠΟ έχουν ορίσει και οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν Πανδραμαϊκός, Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη, εφόσον εφαρμοστούν θα φέρουν τον μεν Πανδραμαϊκό ένα βήμα πριν την άνοδο στην SL2, τις δε δυο θρακιώτικες ομάδες να παραμείνουν στην Γ’ Εθνική.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της έχει απαντήσει με πολύ σκληρό τρόπο στις ομάδες που κατέθεσαν την προσφυγή, ανάμεσά τους και τις δυο θρακιώτικες. Εγγραφο που τους έχει σταλεί εδώ και περίπου δύο μήνες και δημοσιεύει σήμερα το ThrakiSportS, τις απειλεί με βαρύτατες κυρώσεις εάν επιμείνουν στην προσφυγή τους – η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στο Διαιτητικό την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου. Η συνέχεια στο δικαστήριο…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Πηγη thrakissport

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *