Καμπανιακός – Δόξα Δράμας 2-1: Προηγήθηκε αλλά δεν άντεξαν οι Μαυραετοί

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Δόξα Δράμας στην Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό, σε ένα παιχνίδι που οι Μαυραετοί προηγήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Μαυραετούς όταν ο Χατζηδημητρίου στο 11’ άνοιξε το σκορ όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια οι Μαυραετοί απείλησαν με τον Σαμπανίδη με το 0-1 να παραμένει.

Κάπου εκεί ανέβασε απόδοση ο Καμπανιακός και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ιγνατίδη,  Ξανθόπουλο και Καθάριου.

Για να φτάσουμε στο 37’ με τους γηπεδούχους να βρίσκουν γκολ πριν βγει το ημίχρονο με τον Σαρβανίδη μετά από κόρνερ του Καθάριου για το 1-1 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ πάλι με στημένη φάση με το καλήμερα όταν ο Καθιάριος εκτέλεσε το φάουλ και κεφαλιά ο Σαρβανίδης έκανε το 2-1.

Στην συνέχεια έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και σίγουρα όσο εύκολα θα μπορούσε να γίνει το 3-1 άλλο τόσο θα μπορούσε να γίνει και το 2-2.

Οι Δόξα προσπάθησε αλλά το 2-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Μαυρίδης / Γκόγκος – Σαμαράς

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαμπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Γιαννόπουλος (27′ Μπουτζίκος)Ταϊρης, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας, Προσκυνητόπουλος (73′ Μανιός) , Κεχαγιάς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Ηλιάδης, Πιτσόλης (74′ Ανθουλακης), Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου (62′ Κυριακίδης Δημ.), Σαμπανίδης, Αγιώτης (8’λ.τ. Ιωσηφίδης), Θεοδοσιάδης Μπλιός (62′ Ρούτσης), Κόντος, Περσίδης (74 Ιορδανίδης Χρ.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *