Αύριο αποφασίζει για το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων η ΕΠΟ – Επικρατέστερο σενάριο η οριστική διακοπή

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει αύριο με τρια βασικά θέματα, ανάμεσα τους και το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων.

Επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται στους κύκλους της Ομοσπονδίας, είναι η οριστική διακοπή της τρέχουσας σεζόν στις τοπικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Κατά συνέπεια θα πρέπει να δρομολογηθεί στη συνέχεια και η διαβούλευση για την αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας , με την ΕΠΟ να έχει ξεκαθαρίσει πως στην περίπτωση της ακύρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων θα υπάρξει μείωση ομάδων – και συνεπώς ομίλων – στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.Τα υπόλοιπα δυο θέματα που αναμένεται να συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Ε.Ε της ΕΠΟ είναι:

  1.  H ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης η οποία θα γίνει τον Ιούνιο. Σε αυτήν θα αποφασιστεί αν θα γίνουν αλλαγές στο Καταστατικό βάσει της «ολιστικής μελέτης» των FIFA/UEFA.
  2. H στελέχωση των επιτροπών της ΕΠΟ με κυριότερες της Επιτροπή Διοργανώσεων, που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του Κυπέλλου και την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *