Συνάντηση του ερασιτέχνη Δόξας Δράμας με τον Δήμαρχο και όλους τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων για την υπογραφή σύμβαση χρησιδανείου

Την προσεχή δεύτερα στις 13:30 θα γίνει η συνάντηση του Δημάρχου και όλων των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων  του δήμου Δράμας, με θέμα την αίτηση που κατέθεσε ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας για την λήψη απόφασης ανακατασκευής του γηπέδου και των αθλητικών εγκαταστάσεων με την υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου με τον δήμο και την υπογραφή στην συνέχεια προγραμματικών συμβάσεων δήμου και περιφέρειας ώστε και από τους δύο φορείς σε συνεργασία να ανακατασκευαστεί πλήρως σε βάθος χρόνου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας είχε ζητήσει την εισαγωγή του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο και μέχρι σήμερα έγινε συνάντηση του Δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους τους στην οποία ο αντι περιφερειάρχης Δράμας δέχτηκε την πρόταση του συλλόγου και ο Δήμαρχος έδειξε ότι είναι θετικός.

Με νέα αίτηση που κατέθεσε ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας πριν συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ζήτησε την συνεδρίαση με τον δήμαρχο και όλων των επικεφαλής των παρατάξεων, πράγμα που έγινε αποδεχτό και θα συναντηθούν όλοι μαζί την Δεύτερα στις 13.30.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ζήτησε την συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την εισαγωγή του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να  αναπτυχθεί το θέμα σε όλη του την έκταση, να μην γίνει το αίτημα τους αντικείμενο πολιτικών αντιπαραθέσεων γιατί αυτό που επιθυμούν είναι η  Δόξα να ενώνει και όχι να διχάζει.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την άποψη του κάθε επικεφαλής ξεχωριστά για το θέμα ώστε να γνωρίζουμε αμα υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον για την ιστορική Δόξα Δράμας.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *