Καΐρης: «Ο Πανδραμαϊκός δεν μπορεί να δηλωθεί στην Γ’ Εθνική λόγω της προσφυγής – Δεν θα πάμε στο CAS»

Ο Κώστας Καΐρης, πρόεδρος του Πανδραμαϊκού, μίλησε στο «Metropolis 95.5» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσφυγή που έχει κάνει ο σύλλογος της Δράμας στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καΐρη:

«Έχουμε προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο κατά της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ που δεν προβιβάζει τον Πανδραμαϊκό, αλλά τον Ηρακλή Λάρισας. Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για τις 25 του μηνός. Περιμένουμε την ακύρωση της απόφασης και αναμένουμε για ακόμη μία φορά την δικαίωσή μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα πράγματα είναι απλά. Πέρσι ο Αγροτικός Αστέρας δεν συμμορφώθηκε με τον αθλητικό νόμο, δεν είχε ενταχθεί στο Μητρώο και έπαιζε παράνομα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ευθύνη της ΕΠΟ. Πήρε το πρωτάθλημα, ενώ εμείς έγκαιρα είχαμε ενημερώσει την ΕΠΟ ότι κακώς τερματίζει πρώτος και συμμετέχει στο μπαράζ γιατί δεν είναι νόμιμος. Η Ομοσπονδία μας αγνόησε, έβαλε τον Αγροτικό στα μπαράζ και στη συνέχεια το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε ότι στη θέση του θα έπρεπε να είμαστε εμείς. Εμείς θα έπρεπε να έχουμε ενταχθεί στα μπαράζ, η ΕΠΟ δεν μας έβαλε και ως εκ τούτου πρέπει να αποκατασταθεί το δίκιο. Το ότι έβαλε στη θέση μας τον Ηρακλή Λάρισας είναι παράνομο. Ο Πανδραμαϊκός δεν μπορεί να δηλωθεί στην Γ’ Εθνική από την στιγμή που εκκρεμεί η δίκη. Η ΕΠΟ εδώ και ένα χρόνο είναι «παραβάτης», ταλαιπωρεί τον Αγροτικό Αστέρα που τον άφησε να παίξει και τώρα τον έβαλε παράνομα στην Γ’ Εθνική. Εμείς διατηρούμε την ψυχραιμία μας και ακούμε στα ραδιόφωνα να λένε… σαχλαμάρες.

Τις προάλλες ο κ. Αντωνίου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, είπε κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν πουθενά στον νόμο. Είχε αναρωτηθεί πώς θα προβιβαστεί ο Πανδραμαϊκός. Το ζητήσαμε από τον Μάρτιο, αυτοί μας αγνόησαν και έβαλαν τον παράνομο να αγωνιστεί. Δεν θα πάμε στο CAS. Το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της χώρας βγάζει τελεσίδικες αποφάσεις. Εγώ δεν καθόμουν να ασχοληθώ με τι έλεγαν οι παράγοντες της ΕΠΟ. Υπάρχει τετελεσμένο στο CAS που λέει ότι από την στιγμή που ο Αγροτικός συμμετείχε και προβιβάστηκε δεν έχει δικαίωμα η ΕΠΟ να το χαλάσει αυτό. Θα μπορούσε να κάνει ένα ερώτημα η ΕΠΟ στο CAS αν δεν το γνώριζε.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *