Αμπελόκηποι – Ορφέας Ξάνθης 1-2 : Άτυχη η δραμινή ομάδα άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία | Επαγγελματική νίκη με ανατροπή για τον Ορφέα

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης με σκορ 1-2 στη Δράμα επί των Αμπελοκήπων και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο. Η δραμινή ομάδα πραγματικά ήταν πολύ άτυχη στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της, αλλά στο δεύτερο μέρος και με το σκορ στο 1-1 ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες και πιο κλασσικές ευκαιρίες για να κερδίσει το ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 20′, η αντίδραση όμως του Ορφέα ήταν άμεση και 8 λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ρίσκαραν για τη νίκη, είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Αμπελόκηπους σαφέστατα  να είναι πιο απειλητικοί, η τύχη όμως χαμογέλασε στους πρωτοπόρους με εξαιρετική προσπάθεια του καλύτερου παίκτη του ματς Χαλίλ Τανζού και σκόρερ τον Χίντ στο 84′.

Φάσεις αγώνα 

Στο 20′ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Περσίδη διώχνει ο Γιοργούσης και από κοντά ο Χατζηδημητρίου με κεφαλιά θα κάνει το 1-0.


Στο 28′ εκτέλεση φάουλ έξυπνη από πλάγια του Κατρανίτσα η μπάλα θα περάσει από όλους και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.


Στο 47′ σουτ του Χατζηδημητρίου διώχνει με γροθιές ο Γιοργούσης στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Τόπι από κοντά πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο 75′ ωραίο σουτ του Τοραμανιδη ελάχιστα άουτ.
Στο 79′ σέντρα του Περσίδη κεφάλια του Τόπι δύσκολα σε κόρνερ ο Γιοργούσης. 
Στο 84′ ωραία συνεργασία του Μελισσοπουλου με τον Χαλίλ σουτ του τελευταίου αποκρούει ο Λαζόγλου από τις κόντρες ευνοείται ο Χίντ και από κοντά κάνει το 1-2.


Κορυφαίοι σε απόδοση για τους Αμπελόκηπους Στεργιανός και Περσίδης Γιάννης, ενώ βοήθησε πολύ και ο Σάκης Κυσσίδης στο τελευταίο κομμάτι του ματς.Πέρα από τον κορυφαίο της αναμέτρησης Χαλίλ για τον Ορφέα ξεχώρισαν και οι Κατρανίτσας, Κριεζής και Μαυρόπουλος 
Διαιτητής Τσιλίκας με βοηθούς Ζαχαρία και Γεωργαντελή.
Αμπελόκηποι( Γιάννης Ιωαννίδης):Λαζόγλου, Στεργιανός, Αυγουστάτος, Τόπι, Τουμαντζίδης, Καραγιαννίδης, Καραγκιοζίδης, Χατζηδημητρίου, Στάικος, Περσίδης, Αμανατίδης.Στο β μέρος έπαιξαν: Σαινίδης, Ηλιόπουλος, Τρελόπουλος, Σταμπουλής και Κυσσίδηε Θανάσης.
Ορφέας Ξάνθης(Μπάμπης Χατζημεστής):Γιοργούσης, Τζαμπάς, Κατρανίτσας, Χασάν Ογλού, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Τανζού, Τορομανίδης, Μελισσόπουλος Νίκος, Μελισσόπουλος Αλέξανδρος, Βουλγαρίδης.Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Σουκρή Ογλού, Παπαδόπουλος, Χίντ, Γκιούρτσης.

2 σκέψεις σχετικά με το “Αμπελόκηποι – Ορφέας Ξάνθης 1-2 : Άτυχη η δραμινή ομάδα άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία | Επαγγελματική νίκη με ανατροπή για τον Ορφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *