Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Γ.Σ. Δόξα Δράμας για τον ορισμό του διαιτητή Χρυσέλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΡΑΜΑ 26/1/2024

Την προσεχή Κυριακή, η ομάδα μας δίνει ένα πολύ κρίσιμο αγώνα στην έδρα της Νέας Ευκαρπίας με αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.

Και ενώ εύλογα θα αναμέναμε τον ορισμό ενός διαιτητή που θα εξασφάλιζε με την μέχρι τώρα παρουσία του στους αγώνες των δύο ομάδων την πεποίθηση ότι δεν θα αδικήσει καμία ομάδα, εντούτοις, προς μεγάλη μας έκπληξη, ενημερωθήκαμε από τον πίνακα ορισμού των διαιτητών, πως για τον εν λόγω αγώνα ορίσθηκε ο διαιτητής που είχε ορισθεί και στον αγώνα μας στην έδρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο κύριος Χρυσέλης από την αρχή είχε δείξει τις διαθέσεις του με προκλητικά σφυρίγματα που κορυφώθηκαν με την άδικη κατά την κρίση μας αποβολή με δεύτερη κάρτα ποδοσφαιριστή μας στο 30ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και την ακύρωση δύο καθαρών τερμάτων μας, φάσεις που ποτέ δεν είδαν οι φίλαθλοι λόγω απουσίας τηλεοπτικού συνεργείου.

Θεωρούμε αυτονόητο πως όσο πλησιάζουμε στη λήξη του πρωταθλήματος θα πρέπει οι ορισμοί των διαιτητών να μην αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για το γνήσιο των προθέσεων τους και να μην σπείρουν την καχυποψία στους συλλόγους και στους φιλάθλους.

Δυστυχώς όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ορίσθηκε ένας διαιτητής που κατά την κρίση, όχι μόνο τη δική μας αλλά και τρίτων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κρηστώνης, αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά ο εν λόγω διαιτητής θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα βοηθήσει με τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, την ομαλή διεξαγωγή αυτού του κρίσιμου αγώνα. Ευελπιστούμε πως ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή δε θα συμπέσει πάλι με την απουσία καμερών από το γήπεδο.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν με τη γνωστή δυναμική τους παρουσία την προσπάθεια της ομάδας μας και να σταθούν εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια όσων θέλουν το σύλλογο μας ταπεινωμένο.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *