Αμπελόκηποι – Ένωση Αλεξανδρούπολης 0-2: Έχασε και έμπλεξε σε περιπέτειες

Πολύ κοντά στην εξασφάλιση της μαθηματικής παραμονής η Ένωση Αλεξανδρούπολης με τη σημαντική νίκη με σκορ 0-2 στην έδρα των Αμπελοκήπων πριν από λίγο, με την δραμινή ομάδα να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη βαθμολογική θέση τρεις στροφές πριν το φινάλε. Απόλυτα δίκαιη η νίκη για τους φιλοξενούμενους που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι στους Αμπελόκηπους που λύγισαν από τις πολλές και βασικές απουσίες που είχαν στο ματς.

Φάσεις αγώνα 

Στο 11′ καλό σουτ του Ζώτου διώχνει με γροθιές ο Βεζυρίδης.
Στο 13′ σουτ στην κίνηση του Πατσιώρα εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ ο Βεζυρίδης.
Στο 24′ φάση διαρκείας στα καρέ των Αμπελοκήπων γύρισμα του Παπάζογλου και από κοντά με προβολή ο Ρουμπιές θα κάνει το 0-1.
Στο 42′ τεράστια ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη μετά από απόκρουση του Βεζυρίδη σε κενή εστία από κοντά ο Παπάζογλου έκανε το σουτ πάνω από τα δοκάρια. 


Στο 52′ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια ο Άγγελος Πατσιώρας κεφάλια του Πεταλωτή και το 0-2.
Στο 60′ ο Μαλτέζος πέρασε και τον τερματοφύλακα από πλάγια όμως έκανε το σουτ άουτ. 
Στο 62′ ωραίο σουτ του Πτηνόπουλου λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 78′ γύρισμα του Τόπι σουτ του Χατζηδημητρίου από καλή θέση ψηλά άουτ. 
Κορυφαίος για τους Αμπελόκηπους για ένα ακόμη ματς ο τερματοφύλακας Βεζυρίδης και καλή απόδοση από Θανάση Κυσσιδη, Τρελλόπουλος, Τοπι, ενώ βοήθησε πολύ με την είσοδο του στο ματς ο Πτηνόπουλος.Για τους φιλοξενούμενους που έδειξαν στοιχεία εξαιρετικής ομάδας, κορυφαίοι οι Ζώτος, Τρανόπουλος, Πεταλωτής, Κομεσίδης και Ρουμπιές.

Διαιτητής του αγώνα Παγώνης με βοηθούς Νταβέλα και Φακάνα.
Αμπελόκηποι(Θωμάς Ματρακούκας):Βεζυρίδης, Αμανατίδης, Δημητριάδης, Στεργιανός, Κυσσίδης Θανάσης, Τρελλόπουλος, Τόπι, Χατζηδημητρίου, Σαινίδης, Περσίδης, Καραγκιοζίδης.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Μπεσίκας και Πτηνόπουλος.


Ένωση Αλεξανδρούπολης(Νίκος Ουσταμπασίδης):Συριτούδης, Κομεσίδης, Ζώτος, Δορουδιγένης, Πεταλωτής, Πατσιώρας Άγγελος, Πατσιώρας Κώστας, Μαλτέζος, Τρανόπουλος, Παπάζογλου, Ρουμπιές.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Λίτσιος, Αμπραχαμιάν, Θέμελης, Παγωνίδης και Ευστρατιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *