Άρης Αβάτου – Δόξα Δράμας: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα μετά την Χωριστή | Live μέσα απο το Lega Tv

Οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με την Χωριστή την Τετάρτη για τον θεσμό του Κυπέλλου και δίνουν όλο το βάρους τους στο πρωτάθλημα κάτι που επισήμανε και ο προπονητής της ομάδας στην συνέντευξη τύπου.

Έτσι, αύριο Σάββατο η Δόξα Δράμας θα παίξει εκτός έδρας με τον Άρη Αβάτου, μια ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρσι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην κατηγορία εδώ και χρόνια. ο Άρης Αβάτου φέτος δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα έχοντας δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια από Καβάλα και Παραλίνιο ενώ έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα και έχει δεχτεί 6.

Απο την άλλη πλευρά οι Μαυραετοί έχουν κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την πρώτη αγωνιστική στην δύσκολη έδρα της Μηχανιώνας ενώ την 2η αγωνιστική έφερε ισοπαλία εντός έδρας με την Καβάλα, σε ένα παιχνίδι που η Δόξα ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι.

Σίγουρα οι Μαυραετοί πρέπει να δουλέψουν στο ψυχολογικό κομμάτι μετά την ήττα στην Χωριστή και να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, καθώς είναι μια ομάδα που χτίστηκε για πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζει και όταν δεν πάνε όλα καλά.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη που δήλωσε αποκλειστικά στην Dramasport :

Θα παίξουμε με μια ομάδα που έρχεται απο δυο ήττες και ψάχνει την αντίδραση αλλά και εμείς ήρθαμε απο ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος στο κύπελλο και πρέπει να αναδιοργανωθούμε. Θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο κακό και αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδία και θα ανταπεξέλθουμε σε όλες τις συνθήκες που απαιτεί ο αγώνας.

Αύριο λοιπόν Σάββατο στο γήπεδο Φελώνης της Ξάνθης ο Άρης Αβάτου θα φιλοξενήσει την Δόξα Δράμας, σε ένα παιχνίδι που μπορείτε να το δείτε ζωντανά μέσα απο το Lega Tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *