Μια στο καρφί και μια στο πέταλο Του Σάββα Ποσταντζογλου

Πάει και τελείωσε…

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ” βλακεία είναι ανίκητη” ο κάθε καραγκιόζης βγαίνει και λέει την… Παπαρια του.

Εδώ έχει γεμίσει ομαδικούς τάφους η Αμερική και όχι μόνο, οι νεκροί ξεπερνάνε τις 800.000 χιλιάδες παγκοσμίως και ακούς μερικους δυστυχώς όχι λίγους να μιλάνε για συνομωσίες και τα σχετικά.

Τίποτε λέει δεν υπάρχει, δεν υπάρχει όλο είναι παραμύθια. Μας κοροϊδεύουν και με το εμβόλιο θα μας φυτέψουν “τσιπακια” και θα μας ελέγχουν και κινούνται ανάμεσα μας χωρίς μέτρα προστασίας “βόμβες” πραγματικές θα μου πείτε εδώ συγχωρεμένος ο Σάββας Θεοδωρίδης διαιτητής σαν το Σπάθα δεν υπάρχει.

Άλλοι πιστεύανε ότι ο Παπουτσελης ότι έδινε πέναλντι την ανατροπή τού Αλεξανδρή πέντε μέτρα έξω από την περιοχή έκρινε δίκαια.

Μέχρι τώρα μας λέγανε ότι μας ραντίζουν με τα αεροπλάνα τώρα ότι είναι φουμαρα ο Κορωνοιός και ότι είναι δάχτυλος των μεγάλων.

Τι να πω είναι σαν να ακούω τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει το “κελί 33” και τον Γιώργο Μαργαρίτη “θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά”

Πάμε λίγο ποδοσφαιρικά!!!

Το Europa πήγε εκεί που έχει συνηθίσει. Στους Σεβιλιανους.

Οι άνθρωποι το έχουν κάνει συνήθεια.

Έξι τελικούς παίξανε έξι κατακτήσεις έχουν.. και όχι…μουσαντενιες. Σπαθάτες και πανάξιες.

Όσο για το Τσαμπιονς Λιγκ….

Μη ξεχνάτε ότι πριν λίγες μέρες η Μέρκελ συναντήθηκε τον μακρόν στη Γαλλία.

Οπότε οι συνομοσιολογοι μπορούν αν βγάλουν όποια ιστορία θέλουνε.

Θυμάμαι έλεγα στον Γεωργίου ότι η Μπαγιερν έχει άλλο μέταλλο και ότι είναι μηχανή που μπορεί να “σκοτώσει” όποιον βρει μπροστά της.

Ακόμα και αν δεν βρεθεί στην καλύτερη της μέρα. Και είδαμε στο Ντα Λουζ στην Πορτογαλία να παίζει τόσο επιθετική άμυνα που οι Γάλλοι δεν αντέξανε .

Και για άλλη μια φορά δικαιώθηκε ο Γκάρι Λίνεκερ που έχει κάνει εκείνη την περιβόητη δήλωση ότι ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζουν 22 άτομα και κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *