Στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ η Α.Ε. Αμπελοκήπων

Όπως πρώτοι εμείς σας είχαμε ενημερώσει, Δραμινη ομάδα είναι κοντά σε συμφωνία με το δίκτυο ακαδημιών της Π.Α.Ε. ΑΕΚ. Είναι μία συνεργασία που εκσυγχρονίζει την ομάδα των Αμπελοκήπων που τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή διοίκηση και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά, με αποκορύφωμα την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ εθνική.

Οι ζυμώσεις για αυτή την συνεργασία ξεκίνησαν καιρό τώρα, με την διοίκηση της ομάδας να βολιδοσκοπεί την κατάσταση με μεγάλη σοβαρότητα και να έρχεται τελικά σε σύμφωνα την περασμένη εβδομάδα. Ο Ηλίας Κυριακίδης επισκέφτηκε στις αρχές του μήνα την πόλη μας ώστε να γνωρίσει την διοίκηση της ομάδας και τους προπονητές της, με αποτέλεσμα να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ καλωσορίζει τον σύλλογο ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με έδρα τον Δήμο Δράμας ως επίσημο συνεργάτη της στον Νομό Δράμας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε αγαστή συνεργασία και ότι μέσα από την παροχή τεχνογνωσίας στο επιτελείο και στα παιδιά της ακαδημίας, θα πετύχουμε τους στόχους μας και οι δύο πλευρές. 

Όποιοι γονείς ενδιαφέρονται για τα προνόμια και τις παροχές που προσφέρει ο σύλλογος, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Τεγξίζογλου Βαλεντίνο (τηλ 6932413743, e-mail: texis31@yahoo.gr).

Η Διεύθυνση Δικτύο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται στην ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *