Προγνωστικά στοιχήματος (20/2): Ξανά στο κόλπο η Τσέλσι

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους της στήλης. Αρχικά να σας αναφέρω τα νέα από το γκρουπ των site στο οποίο ανήκει και το Bet-Prognostika. Θέλω να καλωσορίσω τα δύο νέα μέλη που βρίσκονται κοντά μας, ο Θάνος Δημήτρης και ο Σωκράτης Φραγκιόπουλος. Ο πρώτος ασχολείται με τα Αμερικάνικα αθλήματα ΝΒΑ και χόκεϊ κυρίως, ενώ ο Σωκράτης με Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δείτε τις στήλες τους στα link και θα καταλάβετε σύντομα γιατί μπήκαν στο team, «το έχουν» το άθλημα…

Στα υπόλοιπα νέα, για όσους δεν γνωρίζετε, το Stoixima365.com είναι το 2ο site που ανήκει στο group μαζί με το Bet-Prognostika.com ενώ πριν λίγες ημέρες ήρθε και το 3ο «αδελφάκι» τους, το Stoixima365.cy που δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά, ωστόσο η ομάδα που το πλαισιώνει είναι εξαιρετικά δυνατή στα προγνωστικά και σας την συνιστώ χωρίς κανένα φόβο και πάθος. Έχουν αρκετά ενδιαφέρουσες στήλες με καθημερινά tips ενώ τις πιο μεγάλες στοιχηματικά ημέρες υπάρχει εκτενές κείμενο με επιλογές για όλα τα γούστα παικτών. Τσεκάρετε τους εδώ: https://stoixima365.cy/

Μετά τοn πρόλογο για τα νέα του «ομίλου», ας περάσουμε στα της στήλης, η οποία φτου φτου βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Για να τσεκάρουμε τα σημερινά σημεία και να δούμε πως θα κινηθούμε στα πονταρίσματα και τις επιλογές μας.

Λίβερπουλ – Έβερτον: Έχω βαρεθεί φέτος να κοντράρω τη Λίβερπουλ, να χάνω και στο επόμενο παιχνίδι να γκελάρει. Δηλαδή λες και το κάνει επίτηδες αυτή η ομάδα, είμαι σίγουρος πως αν την έπαιζα κάθε αγωνιστική κόντρα, θα έπαιρνε πρωτάθλημα αήττητη ?. Τα δεδομένα σήμερα είναι τα εξής, έχει τρομερή παράδοση υπέρ της (11-12-0) 23 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Έβερτον, περισσότερα από κάθε άλλη αντίπαλο στην ιστορία της. Επίσης είναι το ζευγάρι με τις περισσότερες ισοπαλίες μεταξύ τους, 24, σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Είναι και οι δύο σε περίεργο mood και κουρασμένες από τα μεσοβδόμαδα σε Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λειψία εκτός η Λίβερπουλ και με τη Σίτι για το πρωτάθλημα εντός η Έβερτον. Αγωνιστικά η Λίβερπουλ έχει τα γνωστά θέματα με τα στόπερ και τις κακές εμφανίσεις του Άλισον, που προχθές ωστόσο την έσωσε με τη Λειψία σε δύο περιπτώσεις. Θα πάω στην κόντρα με κάλυψη στην ισοπαλία στο 5.00, σε χαμηλό ποντάρισμα.

Gold: Το μοναδικό κανάλι εσωτερικών πληροφοριών με υψηλότατη επαλήθευση σημείων σε όλα τα αθλήματα, με Yield 13%+!

Σαουθάμπτον – Τσέλσι: Ο κατήφορος συνεχίζεται για την Σαουθάμπτον με 6/6 συνεχόμενες ήττες, υποδέχεται την Τσέλσι που είναι στο στρίψιμο της με τον Τούχελ, μαζεύοντας ουσιώδεις νίκες τη μία πίσω από την άλλη και ξαναμπήκε στην τετράδα. Είτε πάμε ξερό μονό στο 1.76 του Stoiximan με 0% γκανιότα, είτε το βάζουμε ως πολύ δυνατή επιλογή σε μία δυάδα.

Χάντερσφιλντ – Σουόνσι: Αν η Σουόνσι κάνει 2 νίκες στα παιχνίδια που χρωστάει τότε θα ισοφαρίσει στην βαθμολογία την πρωτοπόρο Νόριτς. Μπορεί να το κάνει γιατί δείχνει άκρως σοβαρή και πειθαρχημένη. Η Χάντερσφιλντ διανύει άλλη μία χρονιά μέσα στην εσωστρέφεια και τις μεταγραφές που δεν έγιναν ποτέ για να ενισχυθεί. Το διπλό στο 2.20 είναι απλώς τίμιο και μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπέρμιγχαμ: Έχω ξαναγράψει πως η Σέφιλντ δεν είναι για να πέσει, ναι έχει θέμα στην επίθεση, αλλά αν δεν είχε την τιμωρία με τους μείον βαθμούς τώρα θα ήταν σε άλλη μοίρα. Θεωρώ σήμερα θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή νικώντας την άμεση και ισόβαθμη αντίπαλο της για τη σωτηρία. Το 2.75 του άσου μου κάνει και θα το κρατήσω.

Δείτε εδώ τις μοναδικές συνδρομητικές μας υπηρεσίες με τους Premium Επαγγελματίες Tipsters μας να σας δείχνουν τον δρόμο για το ταμείο!

Κάρντιφ – Πρέστον: Η Κάρντιφ μας πλήρωσε πρόσφατα και δείχνει ότι όντως το γύρισε το μομέντουμ της και αρχίζει σιγά σιγά να ανεβάζει ψυχολογία, προσπαθώντας να προλάβει το συντομότερο το τραίνο των πλέι οφ. Έχει δρόμο μπροστά της και πρέπει να το χτίσει. Η Πρέστον εκεί που λες κάνει ένα βήμα εμπρός εκεί σταματάει, 3 ήττες στα τελευταία 4 ματς έχει. Παίρνω άσο λίγο πάνω από διπλασιασμό.

Πιτέρμπορο – Γουίμπλετον: Το 10-2-1 για την έδρα της Πιτέρμπορο λέει πολλά, έχει και πλήρης αποστολή, έχει την ευκαιρία να κάνει μία εύκολη νίκη σήμερα και να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία και πιθανώς να πιάσει και κορυφή. Η Γουίμπλετον άλλη μια χρονιά παλεύει για τη σωτηρία, τίμια όπως πάντα και μαχητική, έχει τις απουσίες της όμως και δεν ξέρω πως θα βρει λύσεις. Δύο bet θα πάρω από αυτό το ματς, τον άσο που θα τον κάνω δυάδα με Τσέλσι και τον άσο μαζί με το over 2.5 που αγγίζει το 2.40.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

Η νέα σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/BetPrognostikaStoixima/

To private group μας για να έχετε άμεσα ειδοποιήσεις για τις στήλες που ανεβαίνουν: https://www.facebook.com/groups/BetPrognostika/Περιοχή συνημμένων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *