Οι 2 αυριανές Ευρωπαϊκές Μονομαχίες Back to Back στο Onesto Cafe

Αύριο οι δύο Ελληνικές ομάδες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πέφτουν στην Ευρωπαϊκή μάχη με στόχο την διάκριση και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Έτσι, Θα έχετε την ευκαιρία για τους φίλους μας στην Δράμα να δείτε το παιχνίδι στο Onesto Cafe και να απολαύσετε το ποτό σας όπως επίσης και διάφορους μεζέδες για αυτούς που το επιθυμούν. Αύριο λοιπόν στις 19.30 το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λίνκολν εκτός έδρας και στις 22.00 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Αντβέρπ.

H αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι είναι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού : Βάτσλικ, Καραργύρης, Τζολάκης, Σωκράτης, Μπα, Μάρκοβιτς, Λαλά, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μ.Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ονιεκούρου, Κουντέ, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *