Παιδικό πρωτάθλημα Κ14: Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 3-2 στα πέναλτι(0-0 κανονική διάρκεια)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωϊ στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Δράμας στο γήπεδο Νικοτσάρας ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος Κ14 μεταξύ των ομάδων Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου και Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου.

Ο Ακρίτας πανηγύρισε τελικά την πρώτη θέση κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3-2 τον αξιόμαχο Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου που στην κανονική διάρκεια του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο δοκάρια.

Το ματς έληξε 0-0 και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.

Το ευχάριστο είναι ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα ταλέντα του δραμινού ποδοσφαίρου, ενώ στο τέλος του ματς σε πολύ καλό κλίμα έγιναν οι απονομές από τους παράγοντες της ΕΠΣ Δράμας Θέμη Περπερίδη και Γιάννη Ζήρδα που ετοίμασαν μια πολύ όμορφη γιορτή με μετάλλια και κύπελλα και στις δύο ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Μπαρούμα Κώστα και Κοτανίδου Δήμητρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Ν. Ξυραφίδης):

Κυριακίδης, Κησόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώρας, Στεφανίδης, Τσαϊρίδης, Τσακαμίδης, Ακριβόπουλος, Κουτσίδου, Χαλκίδου, Μάστος.

Στην αποστολή της ομάδας: Κεφαλίδης, Ωραιόπουλος, Θεοδωρίδης, Αρχοντόπουλος, Εξουζίδης Σ., Εξουζίδης Ι., Γαλόπουλος, Μουζενίτοβ.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Κ. Πεληκπασίδης):

Βαγκάκης, Μεταξάς, Χαλκίδης Α., Μακρίδης, Χαλκίδης Χ., Παρασκευαϊδης, Συγγιρίδης, Ξενίδης, Γαλεάδης, Τσακιρίδης, Χειμωνάκης.

Στην αποστολή της ομάδας: Πατελίδης, Κατσιρντής, Βακουφάρης, Γρηγοριάδης Π., Γρηγοριάδης Ι., Μηλόπουλος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *