Η ιστορία της Marine AFC

Η Μαρίν είναι ένα ποδοσφαιρικό club που ιδρύθηκε το 1894(!) και εδρεύει στο Κρόσμπι του Μέρσισαϊντ, στο γήπεδο Ρόσετ Παρκ, 3.185 θέσεων, μόνο με 389 καθίσματα όμως. Είναι η μοναδική ομάδα στην Αγγλία σε αυτό το επίπεδο που πήρε το όνομα της από μία τοπική… παμπ! Στο ευρύτερο Αγγλικό κοινό είναι περισσότερο γνωστή γιατί είχε τον προπονητή που έκατσε στον πάγκο της το μεγαλύτερο διάστημα στην Αγγλία, μετά τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Ρόλι Χάουαρντ ήταν προπονητής της από το 1972 έως και το 2005 για 1975 παιχνίδια και κατέχει το σχετικό ρεκόρ Γκίνες για τον μακροβιότερο προπονητή σε Αγγλικό σύλλογο!

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η τη τάξη κατηγορία ξεκινώντας να μετράμε από την Πρέμιερ Λιγκ και σας την αναφέρω γιατί σήμερα υποδέχεται στην έδρα της την Τότεναμ για το FA Cup. Χωρίς να επιβεβαιώνω 100% αυτό που λέω, υπάρχουν αναφορές πως ποτέ δεν συναντήθηκαν στο FA ομάδες με τόσο μεγάλη διαφορά κατηγοριών. Η αναμέτρηση λοιπόν με έναν τέτοιο αντίπαλο δημιούργησε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση στις τάξεις της Μαρίν, με το επιτελείο της να διαχειρίζεται εξαιρετικά το hype που υπάρχει για αυτή την αναμέτρηση.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας εξέδωσαν εικονικά εισιτήρια, καθότι λόγω της πανδημίας δεν μπορεί να πάει κόσμος στο γήπεδο, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα οι φίλαθλοι της. Στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα, στο επίσημο twitter τους δήλωσαν πως πούλησαν περισσότερα από 15.000 εικονικά εισιτήρια, όταν αρχικός τους στόχος ήταν τα 600! Μια βόλτα στο site τους και θα δείτε πως ένα εισιτήριο έχει 10 λίρες Αγγλίας και έχει επιλογή και 20 λιρών για προσφορά και στην τοπική κοινότητα. Αγόρασαν μέχρι και ο Μουρίνιο και ο Αντσελότι, που έστειλε και βίντεο στήριξης απέναντι στην Τότεναμ. Υποστηρικτής τους είναι και ο Τζέιμι Κάραγκερ, νυν σχολιαστής αθλητικών και πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ο οποίος βοήθησε στην προσπάθεια επίσης με βίντεο και δημοσιεύσεις.

Πέρα από όλα αυτά τα πανέμορφα πράγματα, οι τοπικές υπερδυνάμεις Λίβερπουλ και Έβερτον βοήθησαν η καθεμιά με τον τρόπο της την Μαρίν! Η Λίβερπουλ παραχώρησε βίντεο με αναλύσεις αγώνων για σκάουτινγκ της Τότεναμ, ενώ η Έβερτον επέτρεψε στο τεχνικό επιτελείο και όλους τους παίκτες της Μαρίν να χρησιμοποιήσουν το προπονητικό της κέντρο και όλες τις εγκαταστάσεις τους για την προετοιμασία του αγώνα!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.comΠεριοχή συνημμένων

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *