Ξεκίνησαν οι Δραμινοί προπονήσεις – Πλήρης η ομάδα στις προπονήσεις από την Τρίτη

Μετά την έγκριση της Γ.Γ. Αθλητισμού για είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους των ομάδων Α1 Handball Premier, ξεκίνησαν οι Δραμινοί τις προπονήσεις στο Εθνικό Στάδιο της πόλης και στο Α.Π.Κ. Κραχτίδης από την Τρίτη 5/1/2021. Οι προπονήσεις διεξάγονται τηρώντας απόλυτα το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που προβλέπει η Γ.Γ.Α.

   Από τις 2/1/2021 επέστρεψαν από την Αθήνα ο Έκτωρας Πολύδωρος, από την Πτολεμαΐδα ο Χρήστος Χαϊτίδης, από την Θεσσαλονίκη οι Μπέτζιος Ραφαήλ και Δέσπος Αναστάσιος και από την Ξάνθη ο Λάμπρος Βάκκας Οι υπόλοιποι 17 Δραμινοί ήδη περίμεναν την ανακοίνωση έναρξης των προπονήσεων.

   Οι προπονητές οι συνοδοί και οι 22 αθλητές υπεβλήθησαν όλοι σε test ανίχνευσης του Covid και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί, ενώ θα υποβάλλονται σε test  κάθε εβδομάδα κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

   Η προπονητική ομάδα των Σάκη Βαλαβάνη, Ηλία Καλαϊτζίδη, Σάββα Δεμερτζίδη, Θόδωρου Τογανίδη είδε με πολύ χαρά υγιέστατους και ορεξάτους τους 22 αθλητές του Roster της ομάδας στο κέντρο του γηπέδου έτοιμους να συνεχίσουν το έργο τους που ξεκίνησαν στις 27/7/2020. Τα χαμόγελα των Δραμινών ήταν έκδηλα μια και επανήλθαν στον χώρο που αγαπούν και είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής τους.

    Με πολύ προσοχή ο γυμναστής κ. Καλαϊτζίδης Ηλίας πραγματοποιεί το πρώτο μέρος της προπόνησης αφού ο μεγάλος στόχος είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικοτακτικής και σιγά σιγά όλοι ελπίζουν ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στις 13-14/2/2021 που αναμένεται να είναι η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος με τους Δραμινούς να φιλοξενούν στην Δράμα την ομάδα της Κέρκυρας.

   Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου της πρώτης φάσης. Μόλις τελειώσει η πρώτη φάση οι τέσσερις πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου θα συναντηθούν μεταξύ τους σε δύο γύρους για τα play off ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι τρεις τελευταίες για την παραμονή.

    Η βαθμολογία μετά την λήξη του Α΄ γύρου της Α΄ φάσης στους δύο ομίλους είναι:

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *