Δράμα ’86 – ΑΕΚ 29-26: Έγραψε ιστορία κερδίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία ένα σπουδαίο αντίπαλο

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ιστορικές στιγμές ζει το δραμινό χάντμπολ με την ομάδα της πόλης μας να κερδίζει καθαρά και δίκαια με σκορ 29-26 το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα ΑΕΚ και πλέον ξεπέρασε τον Διομήδη Άργους, ανέβηκε στους 20 βαθμούς σε απόσταση βολής από τον 3ο Δούκα που έχει 22 και τον 4ο ΠΑΟΚ που έχει 21 και βάση του καλού προγράμματος που έχει έκανε το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Πλέον οι δύο ομάδες δίνουν εκ’ νέου ραντεβού την Τετάρτη την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο για τον νοκ άουτ προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα το ματς και προηγήθηκε 7-4 παίζοντας κυρίως με τον πίβοτ Έκτωρ Πολύδωρο που ήταν αποτελεσματικός.

Η ΑΕΚ βρήκε ρυθμό και λύσεις στην επίθεση, ισορρόπησε την κατάσταση και με γκολ του Αραμπατζή στο φινάλε του πρώτου μέρους πήρε προβάδισμα στο σκορ με 12-13.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα, έφτασε στο +3, αλλά η δραμινή ομάδα ορμώμενη από τους 1200 και πλέον συγκλονιστικούς φιλάθλους της που την στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος, έφεραν το ματς στην ισοπαλία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Κωσταντίνο Κοτσιώνη να κάνει απίθανο ματς σε οργάνωση και εκτέλεση και τον τερματοφύλακα Κόρσακ από την αρχή μέχρι το τέλος να είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητές του αγώνα: Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος.

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-4, 8-7, 9-10, 12-11, 12-13 (ημχ), 14-15, 17-20, 21-21, 23-23, 25-25, 29-26 τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΡΑΜΑ(Βαλαβάνης): Κοτσιώνης 7 γκολ, Χαϊτίδης 1 γκολ, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 4 γκολ, Λατσάκου 3 γκολ, Τοζακίδης, Τόσκας 6 γκολ, Τουνγκελίδης 2 γκολ, Βασιλείου, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Μανωλούδης 1 γκολ, Ντάκαρης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 2 γκολ, Σίνα 3 γκολ.

ΑΕΚ (Μπουζόν): Αραμπατζής 1 γκολ, Τίκ 2 γκολ, Γιόνσον 4 γκολ, Μαντάλινιτς 4 γκολ, Μάλλιος, Τέπερ, Ηλιόπουλος 1 γκολ, Τόμε, Παπαδιονυσίου 2 γκολ, Λιάπης 2 γκολ, Άρσιτς, Σόκολιτς, Μίλερ 3 γκολ, Λέμος 4 γκολ, Κεδέρης 2 γκολ, Σαλέμ.

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *