Ανακοίνωση με πολλές απαντήσεις από τον πρώην πρόεδρο της Δόξας Τάσο Στράντζαλη

Πριν απο λίγο παραλάβαμε στο email της ιστοσελίδας μας μια σημαντική επιστολή του πρώην προέδρου της Δόξας Δράμας Τάσου Στράντζαλη που εξηγεί την πλευρά της διοίκησης του απο το καλοκαίρι του 2022 έως και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και πως χειρίστηκε ο ίδιος και η διοίκηση του τα θέματα της ομάδας.
Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε βήμα οποίον νομίζει ότι έχει να δώσει απαντήσεις σε αυτά που υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος της Δόξας.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του κ.Τασου Στράντζαλη ,πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Διαβάστε την επιστολή του Τάσου Στράντζαλη:

7/3/23

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες μου  εδώ και 2 εβδομάδες  αποφάσισα ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει  με αυτή την επιστολή μου αλήθειες και μόνο ώστε να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά μετά τα σχόλια που πληροφορήθηκα ότι διαδίδονται σε επίπεδο κουτσομπολιού εναντίον μου. Ανέλαβα με τους συνεργάτες μου την διοίκηση της Δόξας  ώστε να βγάλουμε την αγαπημένη μας ομάδα από το τούνελ και την αφάνεια και την χρεωκοπία που την καταντήσανε  προηγούμενες διοικήσεις  και στο τέλος ενώ έβαλα την υπογραφή μου σε χρέη 458.000 χιλ ευρώ που έφτασαν σε 2 μήνες από την ανάληψη της διοίκησης της Π.Α.Ε Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 από τους  μετόχους (αλλά αμέτοχους στην ουσία και  συμμέτοχους στο έγκλημα που διαπράχθηκε)  τα 900.000 χιλ να με κατηγορούν στην Δράμα ότι καταχράστηκα  χρήματα από τα λεφτά που μας έδωσε ο  κύριος Αποστολίδης Κώστας και μάλιστα μερικοί άμυαλοι θα πω είπαν και σκέψεις εξωφρενικές ότι καταχράστηκα την εγγυητική επιστολή που έβαλε η εταιρεία του η raycap s.a για λογαριασμό της ομάδας μας 150.000 χιλ ευρώ για να παίξει η ομάδα στην Β εθνική κατηγορία.

Την οποία εγγυητική επιστολή την μοίρασε η επιτροπή Ε.Ε.Α 150.000  σε 19 παίκτες επί διοικήσεων Γιάννη Μπύρου-Χατζηελευθερίου Ηλία-Καραγιαννίδη Τάσο και την καταθέτω να την δείτε μήπως και σοβαρευτείτε κάποιοι και πριν ανοίξετε το στόμα σας πρώτα να σκέφτεστε παρακαλώ.

Μαζευτήκαμε κάποιοι άνθρωποι λόγω της αγάπης μας για την Δόξα μας και κάναμε έναν αγώνα με ήθος με όρεξη και οργάνωση με έναν και μόνο απώτερο σκοπό να σώσουμε την ομάδα από την κατρακύλα που είχε πάρει  και με προσεκτικές κινήσεις να την εξυγιάνουμε και να την σταθεροποιήσουμε στην Super league 2 σε πρώτη φάση. Στο πλάνο βιωσιμότητας που φτιάξαμε   βρήκαμε χορηγούς και άξιους συμπαραστάτες πολλούς Δοξαίους   και αυτό μας χαροποίησε και μας έδωσε ελπίδα και ενέργεια να δουλέψουμε για πολλές εβδομάδες πολλές ώρες καθημερινά παρατώντας τα σπίτια μας και τους δικούς μας ανθρώπους μέσα στο καλοκαίρι αντί να βρισκόμαστε σε κάποια παραλία.

Εγώ προσωπικά για χρέη και μη πληρωμές προς κάποιους βρέθηκα κατηγορούμενος στα δικαστήρια της πόλης μας για οφειλές του αποβιώσαντος Καραγιαννίδη Αναστάσιου από τον μήνα Μάιο-Ιούνιο για χρέη προς τον ΕΦΚΑ 31.800 χιλ συν το ότι κατηγορήθηκε  και αυτός  για χρέη προς τον ΕΦΚΑ 74.000 χιλ ευρώ.Δηλαδή τα παίζανε την προηγούμενη χρονιά στο στοίχημα οι γνωστοί με όνομα και το πληροφορήθηκα φέτος τον Ιανουάριο που με καλέσανε να πω αν γνώριζα κάτι από την επιτροπή διαφάνειας που είχε εγκαλούμενους παίκτες παράγοντες αλλά και τον  αποβιώσαντα Καραγιαννίδη Τάσο ως πρόεδρο τότε και μάλιστα πληροφορήθηκα ότι έπεσε  και πρόστιμο μαμούθ που καθαρογράφετε και έρχεται στην ΠΑΕ σε λίγο διάστημα. Αλλά κάποιοι εκεί στην Δράμα τα ξέχασαν αυτά μάλλον τα γεγονότα τα δραματικά που συνέβησαν πριν 2,5 χρόνια.

Οι συναλλαγές μας όλο το διάστημα που ήμασταν διοίκηση ως super league 2 τους 2,5 μήνες γινόταν μέσω του εταιρικού λογαριασμού της Π.Α.Ε  ηλεκτρονικά και ήταν εκατοντάδες (υπάρχουν όλα αυτά τα ντοκουμέντα στα αρχεία μας φυσικά ο συνεργάτης μου και μέλος της διοίκησης Αθανασίου Παρασκευάς τα τηρεί όλα αυτά)μιλάμε ότι ερχόταν ιδιώτες από πώληση πάγου!!!έως μασέρ και σπίτια με ενοίκια , ξενοδοχεία κλπ κλπ που ζητούσαν τα χρήματα που τους χρωστούσαν τρεις προηγούμενες διοικήσεις με μερικούς μάλιστα ήρθαμε και σε φασαρία διότι μόλις είδαν μια οργανωμένη προσπάθεια και άκουσαν για τους χορηγούς σου λέει εδώ είμαστε έχουμε την δυνατότητα να τα διεκδικήσουμε από τα κορόιδα αυτά εμάς!!!

Στην διάρκεια βρήκαμε δεκάδες αποδείξεις σε μπλοκ απλό με πληρωμές σε παίκτες  χωρίς αιτιολογία  για πληρωμές ανώνυμες για εισιτήρια και ενοικιάσεις Ι.Χ  μέχρι αεροπορικά εισιτήρια  με ονόματα κρητικά μάλιστα!!!

Έχω σοβαρά παράπονα μάλιστα ακούγοντας από φίλους μου ότι κάποιοι παλαίμαχοι παίκτες  συμμετείχαν στα άσχημα κουτσομπολιά εναντίον μου αντί να  σταματήσουν τους επιτήδειους που τους γνωρίζετε όλοι στην Δράμα.

Κάποιοι από τους μετόχους άφαντοι ως συνήθως όταν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν αυτή τη προσπάθεια όλοι είχαν δουλειές στα  μέσα Ιουλίου και γνωρίζαμε εξ αρχής βέβαια και δεν περιμέναμε και κάτι διότι στην Δράμα όλοι οι έξυπνοι και πονηροί που ασκούν κριτική ψάχνουν το πλούσιο κορόιδο να αναλάβει την Δόξα και να πληρώνει συνεχώς για να βλέπουν την ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες όμως το πέσε πίτα να σε φάω τέλος δεν υπάρχει και γι αυτό το λόγω αναλάβαμε 9 άνθρωποι την προσπάθεια εξυγίανσης της. Επί του καφενείου καλό το κουτσομπολιό αλλά αυτό δεν φέρνει αποτέλεσμα κύριοι.

Το σημαντικό όμως είναι πως είχαμε πρόσωπο και πλάνο ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή και καταφέραμε και μαζέψαμε χρήματα και πληρώναμε τους πάντες ως διοίκηση με χορηγούς και μόνο και συμμετείχαμε προσωπικά και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έστω με μικρά ποσά διότι λογιστικά δεν θα μπορούσε η Π.Α.Ε να λειτουργήσει και να πάρει άδεια από την επιτροπή αδειοδότησης. Πουλήσαμε πολλά διαρκείας σε μεμονωμένους αγαπητούς δοξαίους και σε χορηγούς όπως ο κ.Μποδούρογλου και Γουντσίδη Α.Ε.

Δυστυχώς όμως παρόλα όσα κάναμε αυτό το διάστημα  δεν εκτιμήθηκαν από κάποιους έστω και μεμονωμένους και έριξαν λάσπη προσωπικά προς το πρόσωπο μου χωρίς ίχνος ντροπής!!!

Η προσπάθεια μας αυτή για να γνωρίζετε δεν ευδοκίμησε διότι παρά τα έξτρα χρήματα που μας έδωσε ο αξιότιμος  κύριος Αποστολίδης 100.000+έξτρα 81.000 χιλ για να ρυθμίσουμε τα συμβόλαια που δεν έπαιξαν ποτέ επί διοίκησης Χατζηελευθερίου Ηλία τραγικός δυστυχώς με τις λάθος επιπόλαιες ενέργειες του και υπογραφές του 4+1 παίκτες που δεν ήρθε ποτέ ο ένας και οι άλλοι απλά παίζανε σε φιλικά το προηγούμενο έτος και φύγανε από την πόλη διεκδικώντας από την ΦΙΦΑ πακτωλό χρημάτων 256.000 χιλ + 100.000 ο ισπανός με φαξ παρακαλώ χωρίς φυσική παρουσία!!!μας κατέληξαν στο μηδέν!!!

Και φυσικά αφού ρυθμίστηκαν αυτά η ταφόπλακα ήταν ο αφρικανός από Ισπανία τερματοφύλακας του πρώην μεγαλομετόχου Γιάννη Μπύρου 117.800 ευρώ που δεν τα κάλυψε ποτέ!!!από 5 ισπανικές ομάδες μικρές  χωρίς δικαίωμα ρύθμισης και όταν απευθυνθήκαμε  μέσω τηλ και επιστολών αυτός μας αγνόησε και μας έβρισε κιόλας ‘όπως π.χ τον κύριο Σιρλαντζή συγκεκριμένα στο τηλ και είπε δεν με ενδιαφέρει και δεν είστε η επιλογή μου ως διοίκηση!!!άκουσον-άκουσον!!!

Όταν ο κύριος Μπύρος Γιάννης δημιούργησε τον γόρδιο δεσμό με τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες του μοιράζοντας τις μετοχές του σε 100 μικρομετόχους δοξαίους δωρεάν τι ήθελε να πετύχει γνωρίζετε?όχι φυσικά εμείς με την επιστολή μας τότε που ήταν ακόμη πρόεδρος ο Καραγιαννίδης  Τάσος  σε αθλητικές σελίδες γνωστές και τοπικές το θίξαμε λέγοντας Γιάννη Μπύρο εσύ δημιούργησες τον γόρδιο δεσμό και πρέπει να τον λύσεις!!(Δηλ εννοούσαμε ότι έπρεπε να διαλύσει την ΠΑΕ και έτσι να παραμείνει καθαρή χωρίς χρέη έστω και στην Γ εθνική εφόσον δεν ήθελε να συνεχίσει)Αυτός έκανε πως δεν καταλάβαινε τότε και μάλιστα  αντί να μας βοηθήσει για το καλό της ομάδας μας έδωσε την χαριστική βολή  και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε την άδεια να καταθέσουμε τα δελτία των παικτών που είχαμε πάρει ως υπαλλήλους με την μορφή πρόσληψης ως τότε με μισθό ένσημα διαμονή διατροφή και πάει η ευκαιρία είχε χαθεί να ορθοποδήσει η ομάδα μας.

Σε τηλ επικοινωνία μάλιστα με τον Γιάννη Μπύρο πριν αναλάβουμε την ομάδα όταν του ζήτησα την βοήθεια του μου είπε πάρε την ομάδα και θα το δούμε τότε τι μπορώ να κάνω για να σας βοηθήσω και όταν έφτασε το μαχαίρι στο λαιμό άλλαξε συμπεριφορά λέγοντας μου ότι δεν δίνω μία εγώ ξόδεψα στα 3 χρόνια 3,5 εκ ευρώ ξεχάστε με.

Αυτά τα ολίγα από τα πολλά που μπορούσα να σας περιγράψω συνέβησαν και δεν έχω κάνει καμιά άνομη πράξη και ντρέπομαι και το αναφέρω πάλι για κάποιους που το μόνο που τους νοιάζει είναι να σπιλώνουν και να ρίχνουν λάσπη σε προσπάθειες καθαρές ανθρώπων με αφοσίωση και αγάπη για την Δόξα μας.

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Στράντζαλης

Πρώην Πρόεδρος Π.Α.Ε Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *