Τα βρήκε “σκούρα” αλλά τα κατέφερε ο Ξηροπόταμος | Μ.Α. Ξηροποτάμου – Ε.Α Καλλιφύτου 2-0

Στον ηλιόλουστο Ξηροπόταμο, η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, βρίσκοντας ένα δύσκολο εμπόδιο στο πρόσωπο του γκολκίπερ Τσαγγαλίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ξηροπόταμος είχε την υπεροχή, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν την εστία του Ζιάλα.

Στο 9ο λεπτό ο Μαλλόσι θα δοκιμάσει τα πόδια του με τον Τσαγγαλίδη να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει, ενώ ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας της Καλλιφύτου θα σώσει την ομάδα του σε τετ-α-τετ με τον Ιωαννίδη.

Στο 39′ ο Κιοσσές θα κάνει ένα σουτ το οποίο θα περάσει άουτ και πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι θα χάσουν άλλες δύο ευκαιρίες αρχικά με τον Μουχτάρη να σεντράρει και τον γκολκίπερ να μπλοκάρει τη κεφαλιά του Ιωαννίδη και έπειτα με ένα πολύ δυνατό σουτ του Μελικίδη, το οποίο αποσόβησε ο εξαιρετικός Τσαγγαλίδης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με τον Πάνο να σουτάρει από τα 30 μέτρα και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης σερβίρει στον Κιόρογλου ο οποίος αστοχεί.

Στο 49ο λεπτό, ο Κιοσσές από κοντά θα πλασάρει αλλά ο φοβερός Τσαγγαλίδης θα διώξει και στη συνέχεια το σουτ του Μουχτάρη θα καταλήξει έξω.

Στο 52′ ο Πάνος θα κάνει μια υπέροχη κούρσα, θα δώσει στον Μουχτάρη, ο οποίος και πάλι θα αστοχήσει.

Στην επόμενη φάση, θα γίνει η πρώτη και μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία της Καλλιφύτου, με τον Κονδυλίδη να βγάζει τετ-α-τετ τον Τσάκαλο, ο οποίος θα δει τον Ζιάλα να αποκρούει.

Στο 60′ ο Πάνος με μια καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ θα αναγκάσει τον Τσαγγαλίδη να εκτιναχθεί και να διώξει ενώ μερικά λεπτά αργότερα θα κάνει μια ακόμα απίστευτη επέμβαση από κοντά, κρατώντας το 0-0.

Με τα λεπτά να περνούν, τα νεύρα για τους γηπεδούχους άρχισαν να αυξάνονται, ο Τσιάρας έγινε “υπηρεσιακός” επιθετικός και κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι από τον Ματσιώρη, ο οποίος αρχικά δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, όμως έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες του στον διαιτητή, είδε την κόκκινη κάρτα και αποχώρησε με πολλά νεύρα. Την εκτέλεση να ανέλαβε ο αρχηγός του Ξηροποτάμου, Πάνος και κατάφερε να λύσει τον “γόρδιο δεσμό”, νικώντας τον Τσαγγαλίδη.

Στη συνέχεια ο Μέγας προσπάθησε να βρει ένα γκολ για να κλειδώσει τη νίκη, όμως βρήκε και πάλι εμπόδιο στον καταπληκτικό γκολκίπερ της Καλλιφύτου, χάνοντας δύο ευκαιρίες σε τετ-α-τετ του Κιοσσέ και σουτ του Ιωαννίδη.

Τελικά το 2-0 θα έρθει από τον Ιωαννίδη στο 75′ λεπτό σε τετ-α-τετ.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Πάνο να αστοχεί σε μια εκτέλεση φάουλ και τους Ιωαννίδη και Ρωτιάδη να αδυνατούν να ευστοχήσουν από κοντινή απόσταση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Νικολαϊδου Φόφη και Τοπαλίδης Γιάννης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκκας, Πάππος, Δημίου(64′ Φωτιάδης), Τσιάρας, Κελεσίδης, Μαλλόσι(39′ Κιόρογλου), Κιοσσές, Μουχτάρης Γιώργος(85′ Δερμεντζής), Ιωαννίδης Μίλτος, Πάνος(85′ Σολάκης), Μελικίδης Γιώργος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Τσελά, Καλανίδης(54′ Κουτρουλάκης), Ματσιώρης, Κυριακίδης(74′ Ρεσουλάι), Παλατσίδης, Τσάκαλος, Μπαϊρακτάρι(54′ Ντόμπρα Μάγια), Κονδυλίδης, Τρελλόπουλος, Σαχανίδης(66′ Βάλβης).

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *