ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 4-0

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου το Σάββατο εντός έδρας με αντίπαλο τον Κεραυνό Αρκαδικού.

Το Νευροκόπι είχε σε καλή μέρα το Ιούλιο Μαυρόπουλο που πέτυχε 2 τέρματα, ενώ μοιραίος παίκτης ήταν ο Μουζενίτοβ που έχασε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι  για ανεβάσει κι άλλο τον δίκτυ του σκορ.

Ο Αρκαδικός πλήρωσε τα ατομικά λάθη των παικτών που είχαν ως αποτέλεσμα να φέρει τα πρώτα δύο γκολ του Ακρίτα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρούν τα πατήματα τους. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 16’ ο Μαυρόπουλος θα κάνει το 1-0.

Στο 20’ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι ο Αρκαδικός με τους Ουζούνη με το 1-0 να παραμένει.

Στην συνέχεια το Νευροκόπι είχε την υπεροχή, όμως έπεφτε πάνω σε έναν εξαιρετικό Δάφκο που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα τον δείχτη του σκορ σταματώντας τις προσπάθειες του Μουζενίτοβ, Μαυρόπουλου Ι. και Τσακίρη.

Στο 30’ ο Τσακίρης θα κάνει το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 42’ ο Μαυρόπουλος θα κάνει το 3-0 σημειώνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα, με το 3-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Νευροκόπι προσπάθησε να διαχειριστεί κυρίως το σκορ και ο Στράτος Κονταξής να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστές, μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής.

Το Νευροκόπι συνέχισε να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες και στο 67’ ο Σωτηρόπουλος θα κάνει το 4-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Γαλόπουλος, Μουζενίτοβ, Τσακίρης, Μαυρόπουλος Ιουλιος χωρίς να υστερεί κανείς, ενώ από τον Κεραυνό ξεχώρησαν οι: Καζάκης, Τόνδρι και Δάφκος.

Ακρίτας Κ. Νευροκόπιου : Αλεξίου Γ., Κασσός(64’ Ζυρινίδης), Γαλόπουλος(74’ Σέγγος), Τσενεκλίδης, Μαυρόπουλος Δ., Σωτηρόπουλος, Τολμαϊδης(64’ Αμπατζίδης), Μπάτζιος (59’ Κεσόπουλος), Μαυρόπουλος Ιουλιος(74’ Κιοσέογλου Δ.), Μουζενίτοβ, Τσακίρης.   

Αρκαδικος: Δάφκος, Μωύσιάδης, Μπόζιος, Αποστολίδης, Καζάκης, Βασιλειάδης Γ.,Ουζούνης(60’ Στοϊμένου), Μητρούσης(5’ Τόδρι), Κοτζαγεωργίου Λαμπρινιδης, Βασιλειάδης Σπ. (46’Παντελίδης), Μελίδης(70’ Ζορμπίδης) .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *