ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-1 : Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Βώλακας

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Δοξάτου εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε την ομάδα του Βώλακα. Ο Βώλακας μπορεί να ήταν καλύτερα όμως το Δοξάτο ήταν καλά στημένο αμυντικά και κράτησε για 65’, ενώ έχασε στην ουσία με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Μίρκου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βώλακας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε 6-7 καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με Παναγιώτου Α. Αϊδη και Παναγιώτου Φόρη με τον Καραγιαννίδη Κ. να κάνει σωτήριες επεμβάσεις.

Το Δοξάτο στο πρώτο μέρος απείλησε κυρίως με αντεπιθέσεις σε δύο καλές στιγμές του Χατζηνικολαϊδη με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Βώλακας έψαξε το γκολ και έγινε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι, στο 65’ ο Βώλακας θα κερδίσει πέναλτι με το Γιάννη Μίρκου να εκτελεί και να κάνει το 0-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος και τον Βώλακα να παίρνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Από το Δοξάτο ξεχώρισαν οι:  Βιρανης, Σεραφιμίδης και Καραγιαννίδης Γ., ενώ για τον Βώλακα οι: Σταμπουλής και Σίγγος Γιάννης.

Δοξάτο (Γιάννης Όμπασης): Καραγιαννίδης Κ, Χιωτάκης, Λουλούδης, Μόσχος, Καραγιαννίδης Γ, Μποζίνης, Σεραφειμίδης, Αποστολίδης, Καλτσίδης, Χατζηνικολαϊδης, Βιράνης.

Στο δεύτερο αγωνίστηκε: Μπατίκογλου

Βώλακας (Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Μαρκόπουλος, Σίγγος, Μίρκου, Μποσκοψίου, Βασιλειάδης, Παναγιώτου, Σταμπουλής, Αϊδης, Παναγιώτου Α., Τσιμισκίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *