ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Εθν. Αστ. Καλλιφύτου : Το πλεονέκτημα στην Νέα Αμισό

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Εθν. Αστ. Καλλιφύτου : Το πλεονέκτημα  στην Νέα Αμισό

Σήμερα το απόγευμα στην Νέα Αμισό ο τοπικός ΠΑΟΠ θα φιλοξενήσει τον Εθν. Αστ. Καλλιφύτου. Η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη είναι πανέτοιμη και έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Καλλίφυτο καθώς ο ΠΑΟΠ είναι πιο έτοιμος καθώς ξεκίνησε προετοιμασία από τις πρώτες ομάδες της κατηγορίας, ενώ η Καλλίφυτος ξεκίνησε τελευταία προετοιμασία και έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Στην Νέα Αμισό δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές στο ρόστερ και η ομάδα ενισχύθηκε ουσιαστικά με 2-3 μεταγραφές ουσίας. Το μοντέλο της ομάδας δεν αλλάζει και παραμένει το ίδιο δηλαδή η αξιοποίηση του υπάρχοντος υλικό και η προώθηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία του Συλλόγου.

Προπονητής της ομάδα και την νέα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Πολυχρονίδης για 4 χρονιά, εμείς επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της Νέας Αμισού ο οποίο δήλωσε:

Γιώργος Πολυχρονίδης (Προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισού)

Καλό ξεκίνημα σε όλες τις ομάδες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, εμείς αντιμετωπίζουμε έναν άγνωστο αντίπαλο, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, είμαστε καλά προετοιμασμένη και έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Ο Εθν. Αστ. Καλλιφύτου όπως είναι γνωστό άλλαξε διοίκηση και είναι η τελευταία ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία. Υπάρχουν αρκετές μεταβολές στο ρόστερ και έγιναν 10 μεταγραφικές κινήσεις. Η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο  μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και έχει ως στόχο την σωτηρία. Προπονητής της ομάδας είναι ο έμπειρος Γιάννης Ιωαννίδης που έχει ως σκοπό να διαχειριστεί αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους εντάξει ομάδα στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *