Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Ζευγάρι Champions League, στο Europa

Με το Europa και το Conference να παίρνουν σειρά με τη φάση των νοκ-άουτ, το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ζευγάρι που άλλες χρονιές θα άνηκε στο Champions League το Μπαρτσελόνα – Νάπολι και το Bet of the Day έχει τις λεπτομέρειες.

 Μετά από 17 συνεχή χρόνια με προκρίσεις στο Champions League, η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Europa. Πήρε την 3η θέση στον όμιλο πίσω από Μπάγερν και Μπενφίκα, αφού σημείωσε τρεις ήττες στα έξι παιχνίδια της. Εμφανώς βελτιωμένη με την έλευση Τσάβι και πλέον και με τις προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου. Ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους, με το Europa να αποτελεί ίσως τη τελευταία ευκαιρία για «ασημικό» φέτος. Έρχεται από το περιπετειώδες 2-2 κόντρα στην Εσπανιόλ.

Με την 9η παρουσία τους σε νοκ-άουτ του Europa μόνο άπειρους δε τους λες τους «παρτενοπέι». Αυτό το κατάφεραν σε ένα τρελό όμιλο, παίρνοντας τη 2η θέση, πίσω από τη Σπάρτακ Μόσχας, αφήνοντας εκτός συνέχειας τις Λέστερ και Λέγκια Βαρσοβίας. Πάντως δεν έχουν και ιδιαίτερες επιτυχίες στη διοργάνωση, αφού πέντε φορές έχουν αποκλειστεί στους «32», και από μια φορά σε «16», «8» και «4». Στη μάχη του πρωταθλήματος είναι στο -2 από τη κορυφή, μετά το 1-1 με την Ίντερ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Πέμπτης στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *