Α.Ε. Καλή Βρύσης – Ορφέας Χωριστής στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς

Με την 11η αγωνιστική και το παιχνίδι της Αθλητικής Ένωσης Καλή Βρύσης με αντίπαλο τον Ορφέα Χωριστής μπαίνουμε και επίσημα στο 2023.

Στην Καλή Βρύση έχουμε εορταστικές εκδηλώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ματς να γίνει νωρίτερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικη΄ς, όπου τα 5 θα διεξαχθούν το Σάββατο και θα μείνει μόνο μια εκρεμμότητα για το παιχνίδι Πετρούσα – Ξηροπόταμος που για τους ίδιους λόγους με την Καλή Βρύση θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 11/1.

Ουσιαστικά μιλάμε για μια αγωνιστική τριών δόσεων, με πολλά και σημαντικά παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό.

Οι γηπεδούχοι παλεύουν πλέον κάθε αγωνιστική με τις πιθανότητες τους να μπουν και πάλι στο παιχνίδι διεκδίκησης της παραμονής τους.

Ουραγοί με μόλις 1 βαθμό, έχοντας 1 ισοπαλία και 8 ήττες σε 9 αγώνες και τον χειρότερπ συντελεστή τερμάτων με 3 γκολ υπερ και 31 κατά.

Ψάχνουν μια νίκη που θα τους αλλάξει την ψυχολογία και θα φέρει και πάλι την ελπίδα στο στρατόπεδο της ομάδας του Γιώργου Ζιώγα.

Από την άλλη ο αντίπαλος σαφέστατα πιο ποιοτικός, ο φετινός Ορφέας Χωριστής που παραμένει μαζί με την Προσοτσάνη οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα με 19 βαθμούς έχοντας 5 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 9 αγώνες με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί μόλις 5 γκολ, ενώ έχει σκοράρει 14 φορές.

Αναμφίβολα η στατιστική ξεκάθαρα δείχνει ότι το μεγάλο φαβορί του αγώνα είναι ο Ορφέας, η στατιστική όμως δεν παίζει ποδόσφαιρο και μη ξεχνάμε ότι οι ομάδες προέρχονται και από την διακοπή των εορτών,οπότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη σε οποιοδήποτε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι της Καλή Βρύσης με την Χωριστή θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα το διευθύνει ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τον Μανώλη Παστιάδη και τον Σταύρο Παυλίδη.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *