Ευχάριστη έκπληξη του πρώτου ομίλου ο Ορφέας Χωριστής – Οδηγεί την κούρσα με αήττητο σερί

Αναμφίβολα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι τώρα του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας είναι ο Ορφέας Χωριστής.
Σίγουρα πριν ξεκινήσει η χρονιά συγκαταλέγονταν μέσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την πρώτη 4αδα, ο απολογισμός της όμως στα πρώτα 6 ματς της σεζόν έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Μετά το αρχικό 2-2 στο γήπεδο Νικοτσάρα με αντίπαλο το Καλαμπάκι μια και γίνονταν έργα στο γήπεδο του, ήρθε ένα καταπληκτικό σερί 5 συνεχόμενων νικών που έφεραν την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς έχοντας μάλιστα στον όμιλο την καλύτερη επίθεση με 18 γκολ και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις 4 τέρματα.

Σημαντική συμβολή του Ηλία Παντζαρίδη
Ένα σημαντικό στοίχημα για τη νέα διοίκηση του Ορφέα φέτος ήταν το θέμα προπονητή.
Η ομάδα πήγε σε μια επιλογή με ρίσκο “δίνοντας” τα κλειδιά της ομάδας στο νεαρό Ηλία Παντζαρίδη επί χρόνια στενό συνεργάτη του Γιάννη Ιωαννίδη στους Αμπελόκηπους, αλλά για πρώτη φορά ως προπονητής στη μεγάλη κατηγορία.


Τα πρώτα δείγματα δικαιώνουν την επιλογή της διοίκησης.
Καλό κλίμα στην ομάδα, προώθηση νέων παιδιών και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την επιλογή.
Μοναδικές ήττες της ομάδας μέχρι τώρα στο θεσμό του κυπέλλου και οι δύο από τους Αμπελόκηπους για τον θεσμό του κυπέλλου με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

Τα αποτελέσματα
Χωριστή – Καλαμπάκι 2-2
Χωριστή – Αμπελόκηποι 3-0
Χωριστή – Άγιος Αθανάσιος 4-1
Δοξάτο – Χωριστή 0-4
Χωριστή – Αρκαδικός 4-1
Ξηροποταμος – Χωριστή 0-1

Σταθερές αξίες και παίκτες που ξεχώρισαν

Αναμφίβολα ο παίκτης που έχει κλέψει την παράσταση φέτος στον Ορφέα είναι ο νεαρός Σάββας Αθανασίου.
Παίζοντας στην τριάδα της επίθεσης, σκοράρει, δημιουργεί και βοηθά τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.
Από τους μικρούς σίγουρα ξεχωρίζει και ο κεντρικός αμυντικός Μανωλεσάκης, ενώ ο τερματοφύλακας Κοσκερίδης και οι επίσης νεαροί Καλλέργης και Τόσιογλου έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και έχουν βοηθήσει, ενώ υπάρχουν και άλλοι πιτσιρικάδες από τα φυτώρια που θα βοηθήσουν.
Υπάρχουν βέβαια στην καλή πορεία της ομάδας και οι σταθερές αξίες εμπειρίας και αναφερόμαστε στον αρχηγό και ηγέτη αυτής της ομάδας Σάκη Αραμαπτζή, τον αναγεννημένο φέτος στη Χωριστή Αλέξη Κουπρόγλου και τον σταθερά καλό σε όλα τα ματς Αμανατίδη.
Ο Γαλάζιος είχε τραυματισμούς και βοήθησε κυρίως στο κύπελλο, ενώ ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε και στην εμπειρία και ωριμότητα των Δεληγιώρογλου στο τέρμα, Τζιρίτη και Παπαεμμανουήλ στην άμυνα και Ζάχαρη και Μελισσίδη στο χώρο του κέντρου.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *