Γιουβέντους – Ρόμα με προγνωστικά στο 3.30!

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Γιουβέντους – Ρόμα.

Η Γιουβέντους έχει κερδίσει τα δώδεκα από τα τελευταία 13 εντός έδρας ματς με τη Ρόμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μόνο ένα από τα τελευταία εννέα μεταξύ τους ματς έχει λήξει ισόπαλο. Στα υπόλοιπα οκτώ, η Γιουβέντους μετρά έξι νίκες κι η Ρόμα δύο.

Η Γιούβε ακόμα δε βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο κι αυτό φαίνεται. Μπορεί στην πρεμιέρα να της βγήκε το ματς με την Σασουόλο, όμως στη δεύτερη αγωνιστική «κόλλησε» στο 0-0 εκτός έδρας με την Σαμπντόρια. Ενισχύθηκε επιθετικά, αποκτώντας με δανεισμό από τη Μαρσέιγ τον στράικερ Μίλικ. Προορίζεται για αντικαταστάτης του Μοράτα, ως αναπληρωματικός του Βλάχοβιτς. Σημαντικές οι απώλειες των Ντι Μαρία, Κιέζα και Πογκμπά.

MH ΧΑΣΕΤΕ! Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, η Ρόμα επικράτησε της νεοφώτιστης Κρεμονέζε με 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A. Σε ένα ματς που κατέγραψε 27 τελικές προσπάθειες, η ομάδα του Μουρίνιο βρήκε τη λύση χάρη σε κεφαλιά του Σμόλινγκ στο 65’ από κόρνερ του Πελεγκρίνι. Ο σοβαρός τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ θα τον κρατήσει εκτός για μήνες. Τραυματίστηκε (για άλλη μια φορά) και ο μεσοεπιθετικός Τζανιόλο.

Η ενίσχυση και βελτίωση της Ρόμα έχει δώσει ξανά τον χαρακτήρα του «ντέρμπι» σε αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες (και κυρίως η Γιουβέντους) είναι διεκδικήτριες του τίτλου, όμως ακόμα δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να «εκθρονίσουν» Μίλαν και Ίντερ. Πρόκειται για τις μοναδικές ομάδες που δε δέχτηκαν γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα σήμερα στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *