Ανανέωσε με τον Άρη Μικροχωρίου ο έμπειρος Βασίλης Μπουμπέκης

Στο Μικροχωρί ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα, μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Προπονητή Γιώργο Αμπρικίδη και αρκετών άλλον ποδοσφαιριστών του χωριού, το Μικροχώρι ανανέωσε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπουμπέκη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με καταγωγή απο το Μικροχώρι αν και είχε αρκετές προτάσεις απο ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, πείστηκε απο την διοίκηση του κ. Μαυροβελίδη να συνεχίσει στην ομάδα του Άρη. Ο Βασίλης Μπουμπέκης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Φίλιππο Δράμας, Αγ. Αθανάσιο, ΑΟ Καβάλας, Κρηνίδες, Κοκκινόχωμα, Πρώτη Σερρών, Φωτολίβος και Μικροχώρι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπουμπεκη Βασίλη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα είναι και φέτος μαζί μας. Υπήρχαν προτασεις από ομάδες εντός και εκτός νόμου αλλά ο Βασίλης εδειξε ότι αγαπάει την ομάδα. Καλη σεζόν να έχουμε και να πςτυχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει.

H DS εύχεται καλή επιτυχία στον Άρη Μικροχωρίου και στον Καλό φίλο Βασίλη Μπουμπέκη πολλά γκολ

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.