Προγνωστικά Παρασκευής. Ειδικά Euroleague με λίγο BBL

Πρώτη αναμέτρηση στα προγνωστικά Παρασκευής, με την Ούνιξ (7-5) να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (8-4). Η ομάδα του Καζάν έχει 6 σερί νίκες και συνολικά 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής πήρε τη νίκη στην έδρα του Ερυθρού με 98-78. Εξαιρετικός ο Τζον Μπράουν με 18 πόντους.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και κέρδισε την Αρμάνι με 93-72. Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη εκτός έδρας για φέτος. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με 18 πόντους.

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Άλμπα (4-8) με την Αρμάνι (8-4). Η Άλμπα πέτυχε σπουδαία νίκη επί επί της Μακάμπι με 91-86. Ο Έρικσον ήταν καταλυτικός πετυχαίνοντας 19 πόντους.

Η Αρμάνι ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά, πρώτη εντός έδρας, από τον Ολυμπιακό με 72-93. Ο Σαβόν Σίλντς ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους. Σταθερά εκτός ο Κώστας Μίτογλου. Αποκτήθηκε, για να καλυφθεί το κενό του Μίτογλου, ο Μπεν Μπεντίλ από τη Μπαχτσεσεχίρ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *