ΑΕΛ Λεμεσού – Ολυμπιακός Λευκοσίας 3-0: Δείτε τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του Χρήστου Καράδαη

Πολύ καλή παρουσία του Χρήστου Καράδαη στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Λευκωσίας εκτός έδρας με την ΑΕΛ Λάρνακας . Ο Δραμινός νεαρός κίπερ είχε στο ενεργητικό του πολύ καλές αποκρούσεις και θετικό πρόσημο.

Τα 2 απο τα 3 γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ήρθαν απο πέναλτι ενώ το ένα ήταν τετ α τετ

Δείτε παρακάτω το βίντεο της αναμέτρησης και στοιχεία :

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ η οποία επικράτησε στον εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική του Ολυμπιακού με 3-0 με σκόρερ τους Ριέρα και Μπάμπιτς με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι και Μάιντεβατς. Με 9 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός λόγω απευθείας αποβολών των Σαρφό και Ζαχαρίου.

Στην πρώτη πραγματικά καλή φάση του αγώνα η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σαμπίνια στον Μπάμπιτς. Μετά και την επιβεβαίωση της παράβασης από το VAR ο Ριέρα εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

Στο 25’ ο Σάντος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ όμως η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπάμπιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Καράδαη.

Στο 42’ ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαρφό με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά εκτός φάσης στο πρόσωπο του Νταβόρ.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 52’ η ΑΕΛ έκανε το 2-0 με τον Αβραάμ μετά από πάσα του Ριέρα όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 60’ η ΑΕΛ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο ματς και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Ζαχαρίου. Στο 62’ ο Μπάμπιτς εκτέλεσε το πέναλτι, και έκανε το 2-0.

Μερικά λεπτά αργότερα στο 69’ ο Μάιντεβατς με τελείωμα μέσα από την περιοχή  μετά που πέρασε και τον Καράδαη έκανε το 3-0 για τους «γαλαζοκίτρινους».

Στο 80’ ο Παπαφώτης δοκίμασε για να πετύχει και αυτός γκολ όμως το σουτ του αποκρούστηκε από τον Καράδαη.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεσέιρα, Ράσο, Κυριάκου, Σάντος, Νταβόρ (73’ Μαέ), Ριέρα (65’ Αντάμοβιτς ), Παπαφώτης, Ντανίλο, Αβραάμ (65’ Γκαζαριάν), Μπάμπιτς (65’ Μαϊντεβατς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Σαμπίνια (27’ Ψάλτης), Σάλι (66’ Γαρουφαλιάς), Μάντζης 66’ (Γκουστάβο), Μανρίκε, Ζαχαρίου, Σαρφό, Πεχλιβάνης, Ανδρέου (78’ Μίλετιτς), Σωτηρίου (66’ Κα), Νάνι

Πηγή : balla.com.cy & ekirikas.com

Φωτο : Kerkida.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *